Στην Λέσβο μιλούν για 25 τσάρτερ την εβδομάδα, στην Χίο ψάχνουμε... πέτρες!

Τετ, 31/01/2024 - 20:49

Θερμή παράκληση τα παρακάτω από το "Νησί" της Λέσβου να μην διαβαστούν με αίσθημα... ζήλιας.

Διότι κανείς δεν μας φταίει, όταν δίπλα μας συζητούν για πτήσεις 24 τσάρτερ εβδομαδιαίως και εμείς παρακολουθούμε απαθείς το έργο επέκτασης του Αεροδρομίου, να έχει ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ επειδή η Εταιρεία που το ανέλαβε δεν υπολόγισε ότι θα πρέπει να αγοράσει νομίμως Λατομικά προϊόντα καιμ επειδή το Κυβερνών Κόμμα κόβει απαθώς... πίτες την ώρα, που έπρεπε εδώ και καιρό να κηρύξει έκπτωτη την Εργολαβική Εταιρεία και να συνεχίσει το έργο με τον επόμενο ανάδοχο.

Ας διαβάσουμε όμως σε ποιόν ακριβώς κόσμο ζεί η γειτονική μας Λέσβος.

"Εξαιρετικά αισιόδοξες είναι οι προβλέψεις για την φετινή τουριστική περίοδο στη Λέσβο όπου μέχρι στιγμής φαίνεται ότι θα έχουμε αύξηση στις απευθείας από Ευρώπη αεροπορικές πτήσεις και με νέες προσθήκες από αγορές που είτε είχαν χαθεί εδώ και χρόνια, είτε δοκιμάζουν για πρώτη φορά την τύχη τους στο νησί.

Παράλληλα υφιστάμενες αγορές όπως αυτής της Αγγλίας και των Σκανδιναβικών χωρών ενισχύουν την παρουσία τους στη Λέσβο  με καινούργιες πτήσεις.

Ειδικότερα σύμφωνα με τον πρόεδρο των Τουριστικών Πρακτόρων Λέσβου Παναγιώτη Χατζηκυριάκο η φετινή θερινή σεζόν η οποία θα ξεκινήσει μέσα στον Απρίλιο θα έχει τουλάχιστον 25 έως 26 πτήσεις εβδομαδιαίως.

Ειδικότερα σύμφωνα με τα στοιχεία μέχρι αυτή τη στιγμή έχουμε τις εξής πτήσεις:

• 5 πτήσεις από την Αγγλία. Η γνωστή εταιρεία JET2 προσθέτει στις 3 πτήσεις που είχαμε πέρυσι άλλες δύο.

• 2 πτήσεις από Βρυξέλλες.

• 6 πτήσεις από Ολλανδία.

Σχετικά Άρθρα