Χίος, Τρίτη 2 Ιουνίου

Στην μεγαλύτερη φαρμακευτική έκθεση στη Γερμανία η μαστίχα Χίου

Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 07/11/2019 - 09:46

Στη μεγαλύτερη φαρμακευτική έκθεση στον κόσμο που πραγματοποιείται 5-7 Νοεμβρίου 2019 στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας, συμμετέχουν η Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χιου και η Mediterra, στα πλαίσια του σταθερού προσανατολισμού που υπάρχει για την αξιοποίηση της μαστίχας ως παραφαμακευτικό προϊόν.

Στην φωτογραφία, μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της ΕΜΧ Ηλίας Σμυρνιούδης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Mediterra, Γιάννης Μανδάλας.

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 01/06/2020 - 19:41

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Νικόλαος Νύκτας συγχαίρει τους επαγγελματίες  καθώς και τον Ιδιωτικό Φορέα Τουρισμού Χίου, οι οποίοι με τις ενέργειές τους συμβάλλουν και αυτοί αποτελεσματικά στην προσπάθεια όλων μας να καταστήσουμε το νησί της Χίου, ελκυστικότερο στον επισκέπτη. Η δημιουργία της εκπτωτικής αυτοματοποιημένης πλατφόρμας “Chios Visitors Discount” είναι μια σημαντική πρωτοβουλία με τη διάδραση πολλών επιχειρήσεων του νησιού. Οι εκπτώσεις θα παρέχονται σε κάθε επισκέπτη που θα παραμείνει στο νησί μας για τουλάχιστον 4 διανυκτερεύσεις, με μοναδική προϋπόθεση ο ενδιαφερόμενος επισκέπτης να έχει υποβάλει τη σχετική αίτηση μέσω της ιστόσελιδας www.cto.gr.

            Αισθανόμαστε υπερήφανοι που σε μία τέτοια δύσκολη συγκυρία όπως η φετινή, εμπνέουμε  όλους  τους εμπλεκόμενους  φορείς αλλά και τις επιχειρήσεις, ώστε σύσσωμοι, προωθούμε συντονισμένες δράσεις για να μην χαθεί η φετινή σεζόν.

Ευχόμαστε και προσμένουμε σε άμεσα αποτελέσματα για την τόνωση της φετινής τουριστικής κίνησης του νησιού και καλούμε όλους τους επιχειρηματίες να συμμετάσχουν στην ανωτέρω καμπάνια - πρωτοβουλία συμπληρώνοντας την αντίστοιχη αίτηση συμμετοχής στο https://chios-greece.gr/gr/pages/eggrafi-stis-ekptoseis.