Τελευταίο "Τσιμεντάδικο";

Αποπνικτική ατμόσφαιρα στην "Φτωχιά Προκυμαία"
Σάβ, 02/08/2014 - 11:07

Ζέστη, άπνοια και…. σκόνη, ήταν το εκρηκτικό μείγμα που συνέθετε την ατμόσφαιρα στην «Φτωχιά Προκυμαία», σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στην Αλήθεια ο κάτοικος της  περιοχής, Γεώργιος Στείρος.

Και φυσικά η καταγγελία δεν είχε να κάνει με τις καιρικές συνθήκες, αλλά με την σκόνη από την εκφόρτωση τσιμέντου που πραγματοποίησε από τις πρωινές ώρες, τσιμεντάδικο.

«Η σκόνη από το τσιμέντο μας δημιουργεί προβλήματα κυρίως στην υγεία μας» τόνισε ο κ Στείρος , ενώ μετέφερε και την δυσαρέσκεια κατοίκων και επαγγελματιών της περιοχής για το σκηνικό αυτό, που υποβαθμίζει την ποιότητα της ζωής αλλά και την αισθητική της ανωτέρω περιοχής.

Παράλληλα ο κ Στείρος αναρωτήθηκε γιατί αφού υπάρχει απόφαση της Λιμενικής Επιτροπής δεν έχει πάει το τσιμεντάδικο στο Λιμένα Μεστών, που εξακολουθεί να παραμένει αναξιοποίητος.

Για το ….τελευταίο τσιμεντάδικο έκανε λόγο ο λιμενάρχης Γιάννης Αργυράκης, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, καθώς μόλις την Παρασκευή δημοσιεύτηκε στην "Διαύγεια" η απόφαση της Λιμενικής Επιτροπής και έτσι από την επόμενη εβδομάδα, θα τεθεί σε ισχύ ενώ θα ενημερωθούν  παράλληλα και τα πλοία που μεταφέρουν τσιμέντο και άλλα αδρανή υλικά, προκειμένου να προσεγγίζουν πλέον το λιμάνι Μεστών... 

 

Σχετικά Άρθρα