Χίος, Δευτέρα 27 Ιανουαρίου

Υδροθεραπευτικό χωριό στα Αγιάσματα

Δείτε το Βίντεο
Παρ, 07/04/2017 - 15:49

Αυτός είναι ο στόχος του Δήμου. Το ανέλυσε ο Αντιδήμαρχος, Στρατής Γδύσης, σημειώνοντας ότι ήδη ετοιμάζεται η σχετική μελέτη υδροθεραπευτηρίων καθώς και του περιβάλλοντα χώρου στα Αγιάσματα.

“Πρέπει να σας πω”, σημείωσε, “ότι η φετινή αύξηση ήταν πολύ μεγάλη αφού πιάσαμε τον διπλάσιο αριθμό ωφελουμένων, αλλά δεν είμαστε ικανοποιημένοι. Στόχος μας είναι σταδιακά να εκσυγχρονίσουμε όλες τις εγκαταστάσεις με στόχο τα Αγιάσματα να μεταμορφωθούν σε ένα σύγχρονο υδροθεραπευτικό χωριό.”.

 

Σχετικά Άρθρα

Σήμερα στο κτήμα Μυλωνάδη
Κυρ, 26/01/2020 - 07:55

Η ειδοποίηση είναι άκρως χιουμοριστική.

Παρακολουθήστε την και συμμετέχετε.

Το “κίνημα” “Κόβεις- Δίνεις- Παίρνεις, θα “συνεδριάσει” την Κυριακή, 26/1/20 στο περιβόλι “Μυλωνάδικο” (οδός Γιάννη Μηταράκη 8-10) στον Κάμπο.
Οσοι συμμετάσχουν μπορούν να κόψουν μανταρίνια και πορτοκάλια. Να πάρουν τα μισά από αυτά και τα άλλα μισά να δοθούν σε ιδρύματα αλλά και σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.

Η εκδήλωση γίνεται και στη μνήμη του Λεωνίδα Γ. Μυλωνάδη, αρχιτέκτονα, που πρόσφατα απεδήμησε.
Ωρα και τόπος συγκέντρωσης: στο προσκυνητάρι Αγίου Εφραίμ στη γέφυρα του Κοκκαλά, επί του δρόμου Χίου- Θυμιανών, στις 10.00 το πρωί της Κυριακής 26/1/20.

Όσοι συμμετάσχουν σε αυτή την διαφορετική συνεδρίαση να φροντίσουν να έχουν σακούλες ή πλαστικά κασάκια και από εξοπλισμό τσιμπίδες ή… μεγάλα και σκληρά νύχια!