Χίος, Σάββατο 7 Δεκεμβρίου

Έκθεση του Μάρκ Χατζηπατέρα στην Αθήνα

Τετ, 23/01/2019 - 16:26

Ο Σύλλογος «Φίλοι Οινουσσών» ενημερώνει τα μέλη και φίλους του ότι ο διακεκριμένος και βραβευμένος συμπατριώτης μας γλύπτης κ. Μαρκ Χατζηπατέρας εγκαινιάζει αύριο Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 19.00 – 22.00 στην γκαλερί a.antonopoulou.art., Αριστοφάνους 20, Ψυρρή, Αθήνα.

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 25 Ιανουαρίου έως τις 2 Μαρτίου.

Το ωράριο λειτουργίας της a.antonopoulou art είναι:

Τετ-Παρ 2.00 μμ έως 8.00 μ.μ. και Σάββατο 12.00-14.00

«Οι καινούριοι πίνακες και τα νέα γλυπτά που αποτελούν αυτήν την έκθεση περιέχουν πολλά από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της πρακτικής του Μάρκ Χατζηπατέρα: βιοσυνθετικά πλάσματα, αινιγματικά αντικείμενα και σύμβολα, απροσδιόριστες τοπογραφίες και, φυσικά, η γνωστή του παιχνιδιάρικη διάθεση…»

Andrea Gilbert,2018

 

 

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 03/12/2019 - 06:58

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΥΡΓΟΥΣΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ «ΤΟ ΠΥΡΓΙ ΧΙΟΥ», σε συνεργασία με την ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ και το ΔΗΜΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ, διοργανώνουν  ΜΟΥΣΙΚΟΑΦΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, αφιερωμένη, στον πάντα επίκαιρο με Χιώτικες ρίζες σατυρικό ποιητή, ΓΕΩΡΓΙΟ ΣΟΥΡΗ, 100 χρόνια από τον θάνατο του.

Μετά τους χαιρετισμούς,της Προέδρου Μαρίας Μπρη Παπαμακαρίου, του Δημάρχου Ευάγγελου Ντηνιακού και του Κώστα Καρούσου, (πρόεδρος ΕΕΛ) θα ακολουθήσει απαγγελία ποιημάτων του Ποιητή ,από τον Πυργούση Γιάννη Τσική (ηθοποιός) και τον Σπύρο Αυλωνίτη (λογοτέχνης-ποιητής).

Μελοποιημένα ποιήματα του μεγάλου σατυρικού ποιητή ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΟΥΡΗ, θα αποδοθούν από τον μουσικοσυνθέτη Στέφανο Γεωργιάδη (τραγούδι-κιθάρα)και τον Ανδρέα Δρογκίτη (φυσαρμόνικα) .

Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου Χαϊδαρίου,την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στις 7μ.μ.

Είσοδος Ελεύθερη.