Ένα Χιωτάκι, που διαπρέπει στην Αμερική

Κατάκτησε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό της ψυχαγωγικής σειράς «The Voice» στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC.
Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 25/11/2021 - 06:49
Πρώτη από αριστερά η Μικαέλα Άστελ και στο βάθος η γιγαντοοθόνη με το πορτραίτο της.

Η ταλαντούχα ομογενής Mikaela Astel τον Μάρτιο του 2019 εξέπληξε την ομογένεια και κατ΄επέκταση την Αμερική με την κατάκτηση του πρώτου βραβείου στον διαγωνισμό της ψυχαγωγικής σειράς «The Voice» στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC.

Την προηγούμενη εβδομάδα εξέπληξε και πάλι με την ομογένεια με την συμμετοχή της στο νέο κοριτσίστικο συγκρότημα «Good NEWZ Girls» της Nickelodeon.

Το βίντεο με το τραγούδι «Let It Snow» προβλήθηκε στην γιγαντοοθόνη της Nickelodeon στην φημισμένη πλατεία Times Square του Μανχάταν και την ώρα της πρώτης προβολής η Μικαέλα ήταν παρούσα, πανευτυχής. Οι εικόνες και τα βίντεο που παραχώρησε ο παππούς της στις «Αναμνήσεις» μιλούν από μόνες τους και καταμαρτυρούν ότι το εν λόγω βίντεο και η συνεργασία με την Nickelodeon αποτελεί την απαρχή για μεγαλύτερα επιτεύγματα.

Το συγκρότημα, όπως αναφέρεται στο σχετικό ανακοινωθέν, συγκροτήθηκε από την Nickelodeon σε συνεργασία με την «Ty Ty & Jay Brown Productions», είναι τετραμελές και πλαισιώνεται από την Mikaela Astel(17 ετών) από το Κουίνς της Νέας Υόρκης), την Nayah Damasen (17 ετών) από το Burbank της Καλιφόρνια, την Isabel Gonzalez (16 ετών) από το Τίνεκ της Νέας Ιερσέης και την  Baylee Morrison (17 ετών) από την πολίχνη Macedon της Νέας Υόρκης.

Την ερχόμενη Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 12.00 το μεσημέρι το εν λόγω συγκρότημα θα δώσει στην κυκλοφορία το δεύτερο μουσικό βίντεο με την επωνυμία «Holiday Gift» και θα προβληθεί στο AwesomenessTV YouTube channel, καθώς επίσης και στην γιγαντοθόνη στην Τάιμς Σκουεάρ 

Η Μικαέλα, όπως έγραψαν οι «Αναμνήσεις», είναι γέννημα και θρέμμα της Ομογένειας. Η Mikaela Astel (Μιχαέλα Στελιάνα) είναι κόρη του Μιχάλη και της Κατερίνας και εγγονή του κάπτεν Στέλιου Τάτση, πρώην προέδρου του ιστορικού Παγχιακού Συλλόγου Κοραής Νέας Υόρκης.

Ο παππούς της μιλώντας στις «Αναμνήσεις εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα επιτεύγματα της Μικαέλας και τόνισε ότι τιμούν την οικογένεια, τον Παγχιακό Σύλλογο Κοραής Νέας Υόρκης και την γενέτειρα των γονέων της την μυροβόλο Χίο.

Πηγή: www.anamniseis.net

 

 

 

let_it_snow_visualizer

Σχετικά Άρθρα