Χίος, Παρασκευή 19 Απριλίου

Τιμή στον Σύλλογο «Φίλοι Οινουσσών» από την 96 ΑΔΤΕ

Δευ, 28/01/2019 - 07:59

 Με τον θυρεό της 96ΑΔΤΕ τίμησε και ευχαρίστησε ο Ταξίαρχος κ. Παναγιώτης Κιμουρτζής τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου «Φίλοι Οινουσσών» για την στήριξη, αρωγή και συμπαράσταση του ιστορικού μας φορέα προς το κοινωνικό και πολιτιστικό έργο της Ταξιαρχίας.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019 το μεσημέρι στους χώρους της Λέσχης Αξιωματικών στη Χίο και παρέστησαν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σταμάτης Κάρμαντζης, οι Δήμαρχοι Χίου κ. Μανώλης Βουρνούς και Οινουσσών καπ. Στέφανος Βογιατζής, επίσημοι, αιρετοί και εκπρόσωποι τοπικών Αρχών και φορέων.

Τον Σύλλογο εκπροσώπησε η Γεν. Γραμματέας κ. Ευγενία Γ. Χαλκιά, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του Προέδρου, η οποία ευχαρίστησε τον Ταξίαρχο κ. Παναγιώτη Κιμουρτζή για την τιμητική απονομή και διαβεβαίωσε για την συνέχιση των κοινών πολιτιστικών και μορφωτικών δράσεων για την προβολή της ιστορίας του νησιού μας.

Ο Σ.Φ.Ο., ο οποίος πρόθυμα υποστήριξε το θέρος του 2018 με το Ε/Γ-Ο/Γ «ΟΙΝΟΥΣΣΑΙ ΙΙΙ» τη συνδιοργάνωση στο ακριτικό μας νησί πολιτιστικών εξορμήσεων, μορφωτικών επισκέψεων και ξεναγήσεων των νεοσυλλέκτων και των υπηρετούντων στελεχών του Στρατού ευχαριστεί θερμά τον κ. Ταξίαρχο και τη Διοίκηση της 96ΑΔΤΕ και εύχεται την επιτυχή συνέχιση του ρόλου τους στην διαφύλαξη της ειρήνης και της ασφάλειας στα νησιά μας, αλλά και την παράλληλη επιτέλεση του κοινωνικού ρόλου των Ενόπλων Δυνάμεων. Το Δ.Σ. εύχεται σε όλους αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και στρατευσίμους Καλή Χρονιά, υγεία, δύναμη και προκοπή στις οικογένειες τους.

Αθήνα 28/01/2019

Ο Πρόεδρος Γεώργιος Δανιήλ και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΦΟ

Σχετικά Άρθρα

Σάβ, 13/04/2019 - 21:47
pantelis_gatanas_2

Ο Παντελής Γατανάς είναι ένας νέος μετανάστης της οικονομικής κρίσης, όταν οικογενειακώς μετακόμισε στην Αμερική για βιοποριστικούς λόγους μαζί με την οικογένεια του.

Αυτό έγινε πριν 5 χρόνια. Στο διάστημα αυτό όχι μόνο βρήκε τον βηματισμό του, αλλά διαπρέπει και μάλιστα σε πολλούς τομείς.

Κατ’ αρχήν εργάζεται μαζί με τον πατέρα του το πρωϊ στην οικοδομή, το απόγευμα παρακολουθεί την σχολή του και τα βράδια… ξεκουράζεται παίζοντας με την κιθάρα του και τραγουδώντας με μεγάλη επιτυχία, είτε δικές του συνθέσεις, είτε επιτυχίες άλλων τραγουδοποιών.

Τον… ανακάλυψε η Ζήνα Κουτσελίνη και τον παρουσίασε με μεγάλη τρυφερότητα, αγάπη για την ομογένεια και τις επιτυχίες της, στην επίσης επιτυχημένη εκπομπή του STAR «Αλήθειες με την Ζήνα». 

synenteyxi_panteli_gatana_alitheies_me_ti_zinavioli_dimitris_tsivgoylis