Χίος, Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου

Τιμή στον Σύλλογο «Φίλοι Οινουσσών» από την 96 ΑΔΤΕ

Δευ, 28/01/2019 - 07:59

 Με τον θυρεό της 96ΑΔΤΕ τίμησε και ευχαρίστησε ο Ταξίαρχος κ. Παναγιώτης Κιμουρτζής τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου «Φίλοι Οινουσσών» για την στήριξη, αρωγή και συμπαράσταση του ιστορικού μας φορέα προς το κοινωνικό και πολιτιστικό έργο της Ταξιαρχίας.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019 το μεσημέρι στους χώρους της Λέσχης Αξιωματικών στη Χίο και παρέστησαν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σταμάτης Κάρμαντζης, οι Δήμαρχοι Χίου κ. Μανώλης Βουρνούς και Οινουσσών καπ. Στέφανος Βογιατζής, επίσημοι, αιρετοί και εκπρόσωποι τοπικών Αρχών και φορέων.

Τον Σύλλογο εκπροσώπησε η Γεν. Γραμματέας κ. Ευγενία Γ. Χαλκιά, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του Προέδρου, η οποία ευχαρίστησε τον Ταξίαρχο κ. Παναγιώτη Κιμουρτζή για την τιμητική απονομή και διαβεβαίωσε για την συνέχιση των κοινών πολιτιστικών και μορφωτικών δράσεων για την προβολή της ιστορίας του νησιού μας.

Ο Σ.Φ.Ο., ο οποίος πρόθυμα υποστήριξε το θέρος του 2018 με το Ε/Γ-Ο/Γ «ΟΙΝΟΥΣΣΑΙ ΙΙΙ» τη συνδιοργάνωση στο ακριτικό μας νησί πολιτιστικών εξορμήσεων, μορφωτικών επισκέψεων και ξεναγήσεων των νεοσυλλέκτων και των υπηρετούντων στελεχών του Στρατού ευχαριστεί θερμά τον κ. Ταξίαρχο και τη Διοίκηση της 96ΑΔΤΕ και εύχεται την επιτυχή συνέχιση του ρόλου τους στην διαφύλαξη της ειρήνης και της ασφάλειας στα νησιά μας, αλλά και την παράλληλη επιτέλεση του κοινωνικού ρόλου των Ενόπλων Δυνάμεων. Το Δ.Σ. εύχεται σε όλους αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και στρατευσίμους Καλή Χρονιά, υγεία, δύναμη και προκοπή στις οικογένειες τους.

Αθήνα 28/01/2019

Ο Πρόεδρος Γεώργιος Δανιήλ και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΦΟ

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 03/12/2019 - 06:58

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΥΡΓΟΥΣΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ «ΤΟ ΠΥΡΓΙ ΧΙΟΥ», σε συνεργασία με την ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ και το ΔΗΜΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ, διοργανώνουν  ΜΟΥΣΙΚΟΑΦΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, αφιερωμένη, στον πάντα επίκαιρο με Χιώτικες ρίζες σατυρικό ποιητή, ΓΕΩΡΓΙΟ ΣΟΥΡΗ, 100 χρόνια από τον θάνατο του.

Μετά τους χαιρετισμούς,της Προέδρου Μαρίας Μπρη Παπαμακαρίου, του Δημάρχου Ευάγγελου Ντηνιακού και του Κώστα Καρούσου, (πρόεδρος ΕΕΛ) θα ακολουθήσει απαγγελία ποιημάτων του Ποιητή ,από τον Πυργούση Γιάννη Τσική (ηθοποιός) και τον Σπύρο Αυλωνίτη (λογοτέχνης-ποιητής).

Μελοποιημένα ποιήματα του μεγάλου σατυρικού ποιητή ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΟΥΡΗ, θα αποδοθούν από τον μουσικοσυνθέτη Στέφανο Γεωργιάδη (τραγούδι-κιθάρα)και τον Ανδρέα Δρογκίτη (φυσαρμόνικα) .

Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου Χαϊδαρίου,την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στις 7μ.μ.

Είσοδος Ελεύθερη.