5 νέες ειδικότητες στο Δ. ΙΕΚ Χίου - Μέχρι 12/9 εγγραφές

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Πέμ, 08/09/2022 - 15:33

Η προθεσμία λήξης των αιτήσεων για σπουδές στις νέες ειδικότητες του Δ.ΙΕΚ Χίου είναι η Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου και ώρα  15:00. Οι αιτήσεις γίνονται μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας του   Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων στη διεύθυνση: https://diek.it.minedu.gov.gr/

Από τις 16 Σεπτεμβρίου οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να ενημερωθούν από  τους πίνακες με τους επιτυχόντες που θα ανακοινωθούν από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και από το site του Δ.ΙΕΚ Χίου: https://www.iek-chiou.mysch.gr/.

Οι επιτυχόντες από την παραπάνω διαδικασία θα έρθουν αυτοπροσώπως στο Δ.ΙΕΚ Χίου προκειμένου να οριστικοποιήσουν την εγγραφή τους καταθέτοντας αίτηση εγγραφής και σε φωτοτυπία όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά τους σε ημερομηνίες και ώρες που θα ανακοινωθούν στο  site του Δ.ΙΕΚ.

Οι 5 νέες ειδικότητες του Δ.ΙΕΚ Χίου είναι: Τεχνικός Εγκαταστάσεων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας - Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής (πολυμέσα/web designer-developer/video games) - Βοηθός Ιατρικών Εργαστηρίων - Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τομέα της Ναυτιλίας - Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων.

Το Δ.ΙΕΚ Χίου είναι Δημόσια Σχολή που ανήκει απευθείας στο Υπουργείο  Παιδείας και Θρησκευμάτων και οδηγεί σε πιστοποίηση Επιπέδου 5 αναγνωρισμένη από την Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρωπαϊκή Ένωση.

Οι ειδικότητές μας είναι επιλεγμένες με βάση τη ζήτηση στην αγορά  εργασίας. Οι σπουδές είναι διετούς φοίτησης μαζί με ένα εξάμηνο υποχρεωτικής πρακτικής άσκησης η οποία δύναται να είναι αμειβόμενη. Η φοίτηση είναι δωρεάν και έχουν το δικαίωμα να φοιτήσουν όλοι με μοναδική απαραίτητη προϋπόθεση την κατοχή Απολυτηρίου Λυκείου. Δεν υπάρχει όριο ηλικίας. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται απογευματινές ώρες ώστε να εξυπηρετούνται και όσοι είναι εργαζόμενοι.

Στοιχεία Δ.ΙΕΚ Χίου

Ώρες εξυπηρέτησης κοινού: καθημερινά 3:30μ.μ - 6:30μ.μ

Τηλ. Επικ: 22710-27111

Δ/νση: 28ης Οκτωβρίου 4, Βαρβάσι (Πρώην Πολυκλαδικό)

Facebook (Σελίδα): ΔΙΕΚ ΧΙΟΥ

 

mehri_12_septemvrioy_oi_eggrafes_sto_d.iek_hioy

Σχετικά Άρθρα