ΑΕΝ Οινουσσών στην εποχή του κορωνοϊού: Πρώτο "τεστ" οι εξετάσεις

Πέμ, 27/08/2020 - 15:13

Με μάσκα και με θερμομέτρηση όσων εισέρχονται στις αίθουσες θα διεξαχθούν και στην ΑΕΝ Οινουσσών οι εξετάσεις των σπουδαστών, που θα ξεκινήσουν την 1η του Σεπτέμβρη και θα ολοκληρωθούν στις 11 του ίδιου μήνα.

Η Ακαδημία, όπως είπε στο Ράδιο «Αλήθεια» ο Διοικητής της, Παντελής Βατούσης, ετοιμάζεται να υποδεχθεί και τους 32 νέους σπουδαστές που φέτος θα εισαχθούν μόνο μέσω των πανελλαδικών εξετάσεων.

Οι ιδιαιτερότητες του φετινού ακαδημαϊκού έτους, λόγω covid -19, επιβάλλουν τη μείωση του αριθμού των σπουδαστών που θα έχουν τη δυνατότητα διαμονής στις εγκαταστάσεις της σχολής. Συγκεκριμένα, όπως και στην προηγούμενη εξεταστική, μειώνεται κατά 50% ο αριθμός τους (δυνατότητα φιλοξενίας 54 ατόμων) και σε περίπτωση που εμφανιστούν περισσότεροι ενδιαφερόμενοι θα τεθούν κριτήρια επιλογής (π.χ. οικονομικά).

«Η εξεταστική είναι ένα πρώτο τέστ, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποτροπή διάδοσης του κορωνοϊού. Για το πώς θα γίνουν από τον Οκτώβρη τα μαθήματα (με φυσική παρουσία ή τηλεκπαίδευση) είναι κάτι για το οποίο περιμένουμε επιπλέον εντολές, αλλά εμείς θα είμαστε έτοιμοι σε κάθε περίπτωση να ανταποκριθούμε», κατέληξε ο κος Βατούσης.

Σχετικά Άρθρα