Αγιασμός στην ΑΕΝ Οινουσσών

Δευ, 04/10/2021 - 17:52

Με την ευκαιρία της έναρξης της ακαδημαϊκής χρονιάς πραγματοποιήθηκε σήμερα ο καθιερωμένος αγιασμός, τον οποίον τέλεσε στον αύλειο χώρο της Σχολής ο νέος εφημέριος Οινουσσών και απόφοιτος της ΑΕΝ, π. Ιωάννης Κατσούνης, παρουσία του Διοικητή πλωτάρχη Δημ. Κλουμάση και του ένστολου και εκπαιδευτικού προσωπικού.

Όπως είπε στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Οινουσσών Γ. Δανιή:

"Σας καλωσορίσω συγχαίροντας σας για την επάξια και με υψηλή βαθμολογία εισαγωγή σαςμέσω των πανελληνίων εξετάσεων, εκφράζοντας την ικανοποίησή μου για την επανέναρξη της δια ζώσης ναυτικής εκπαίδευσης εφιστώντας τη διπλή προσοχή σας λόγω των υγειονομικών ιδιαιτεροτήτων των μικρών νησιών.

Με τις επιδόσεις σας τόσο στη θεωρητική όσο και στην πρακτική εκπαίδευση έχουμε καταστήσει τη Σχολή περιζήτητη κι έχουμε κερδίσει την πιο ασφαλή κι αξιόπιστη αξιολόγηση: την επιδοκιμασία της αγοράς!

Εύχομαι σε όλους καλοτάξιδη και εποικοδομητική τη νέα χρονιά, και σας διαβεβαιώνω ότι η παρουσία της ναυτιλλομένης νεολαίας μας, δημιουργεί στο Δήμο μας και στους φορείς του τόπου μας γενικότερα, αυξημένες ευθύνες να στηρίξουμε και να διευρύνουμε το ρόλο του νησιού μας ως ναυτιλιακού εκπαιδευτικού κέντρου".

Σχετικά Άρθρα