Από τη Στέγη της Μαρίας... δεύτερος στην ΑΕΝ Πλοιάρχων

Δείτε το Βίντεο
Δευ, 28/08/2017 - 14:18

Διπλή η χαρά για τον Κωνσταντίνο Χρύση από τα Νένητα, που τα τελευταία τρία χρόνια διέμενε στη στέγη της Μαρίας στα Καρδάμυλα και από τη δεύτερη τάξη του λυκείου αποφάσισε να χαράξει ρότα – μετακινούμενος από το ΓΕΛ στο ΕΠΑΛ – στοχεύοντας  την ΑΕΝ Πλοιάρχων. Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων δεν είδε μόνο να επιτυγχάνεται ο στόχος του αλλά και να αριστεύει μπαίνοντας δεύτερος (πανελλαδικά) στην ΑΕΝ Πλοιάρχων από την ομάδα των υποψηφίων των ΕΠΑΛ, συγκεντρώνοντας 18.980 μόρια!

Μιλώντας στην «Α» ευχαρίστησε το Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος» που του προσέφερε όλα όσα χρειάστηκε για να δώσει τον αγώνα του και να αριστεύσει.

Αρχικά επιθυμώ να εισαχθώ στην ΑΕΝ Οινουσσών και ευελπιστώ να τα πάω καλά στη σχολή και το Μάρτη να κάνω το πρώτο μου εκπαιδευτικό μου ταξίδι.», ανέφερε ο Κωνσταντίνος.

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΕΝ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ

Σχετικά Άρθρα