Διαδικτυακή εκδήλωση - Συζήτηση: «Εκπαίδευση και Πανδημία» - Βιώματα, Εξελίξεις, Αποτίμηση, Θέση

Μία εκδήλωση υπό την αιγίδα της Χιακής Συμπολιτείας και του Κοινωνικού Χώρου «Αντίβαρο»
Τετ, 09/12/2020 - 16:05

Η Χιακή Συμπολιτεία και ο Κοινωνικός Χώρος «Αντίβαρο» σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε την εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Εκπαίδευση (;) και Πανδημία» -Βιώματα, Εξελίξεις, Αποτίμηση, Θέση- σε μια προσπάθεια να προσεγγιστούν οι δυσκολίες που βιώνουμε εκπαιδευτικοί, μαθητές/τριες και γονείς στον πολύπαθο χώρο της εκπαίδευσης υπό το φως των νέων συνθηκών της πανδημίας και να φωτιστεί καλύτερα στην ουσία του αυτό που αποκαλούμε ως «τηλε-εκπαίδευση».

Η συζήτηση οργανώνεται από εκπαιδευτικούς της Χιακής Συμπολιτείας, αλλά υπάρχει συμμετοχή στις εισηγήσεις και από την υπόλοιπη Ελλάδα, για να διευρυνθεί η ανταλλαγή ερεθισμάτων και να εμπλουτιστούν οι εμπειρίες και οι ζυμώσεις με κινήσεις εκπαιδευτικών από την ευρύτερη επικράτεια.

Ελπίζουμε η συζήτηση να συμβάλει γόνιμα στους προβληματισμούς που κυριαρχούν αυτήν την δύσκολη εποχή σε όποιον/α εμπλέκεται με οιονδήποτε τρόπο στον νευραλγικό χώρο της Παιδείας.

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2020, στις 7:00 μ.μ. διαδικτυακά στις διευθύνσεις: https://www.facebook.com/chiasymp & https://www.facebook.com/antivaro.chios.

 

Σχετικά Άρθρα