Χίος, Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου

Ενημερώνονται για το συνταξιοδοτικό οι δάσκαλοι

Παρ, 12/04/2019 - 11:05

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου, πραγματοποιεί ημερίδα τη Δευτέρα 15 Απριλίου, στις 6 μ. μ. στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Χίου με θέμα: «Συνταξιοδοτικό και άλλα τρέχοντα εκπαιδευτικά θέματα» και με ομιλητή τον Γιάννη Μπαλάγκα.

Στην Ημερίδα θα παρευρίσκονται, μετά από πρόσκληση του Δ.Σ. του Συλλόγου και θα μπορούν να απαντήσουν σε ερωτήματα, τα μέλη του Δ.Σ. της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και οι αιρετοί του ΚΥΣΠΕ.

Τα μέλη του Δ.Σ. της ΔΟΕ και οι αιρετοί του ΚΥΣΠΕ θα παραμείνουν στη Χίο για δύο μέρες (15 &16 Απριλίου) όπου μεταξύ άλλων θα επισκεφτούν σχολεία της Χίου, το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Προσφύγων, την Ένωση Γονέων, το Δήμαρχο και τον Περιφερειάρχη Χίου.

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 05/12/2019 - 19:34

Εκπαίδευση με εκδηλώσεις στο I love Enlish τον Δεκέμβριο με τις παρακάτω δράσεις; 

Σάββατο 7/12    12:00-14:00 Φτιάχνουμε το «δικό μας» παραμύθι-Μέμορι.

Σάββατο 14/12   12:00-14:00 Εργαστήριο κούκλας- κουκλοθεάτρου.

Σάββατο 21/12   12:00- 14:00 Δίνουμε  λύσεις σε προβλήμματα φίλων μας- Παιχνίδια συναισθηματικής Νοημοσύνης.

 Στόχος των εκδηλώσεων οι «ΓΕΦΥΡΕΣ» ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Οι «Γέφυρες» είναι ένα πρόγραμμα με στόχο να γεφυρώσει το χάσμα επικοινωνίας μεταξύ των εμπλεκομένων στην ειδική και γενική εκπαίδευση, που θα πλαισιωθεί με τις παρακάτω εκδηλώσεις:

Παρασκευή 13/12 20:15. Πρώτη συνάντηση.

Πρόκειται για διεπιστημονική συζήτηση που θα γίνει στο χώρο του I LOVE ENGLISH, μαζί με την ψυχολόγο Μαρίνα Μποζάνη, τη συγγραφέα-παιδαγωγό Βίκυ Σγουρέλλη και το εκπαιδευτικό προσωπικό του I LOVE ENGLISH με στόχο την ενημέρωση σε καίρια εκπαιδευτικά ζητήματα που προκύπτουν από την έλλειψη επικοινωνίας και συνεργασίας και προτάσεις για την αντιμετώπισή τους, την Παρασκευή 13/12 στις 8.15 μ.μ.

Σ' αυτήν την διεπιστημονική συνεργασία, θα αναλυθούν πόσο σημαντική είναι η συνεργασία μεταξύ των γονέων- εκπαιδευτικών-θεραπευτών- κοινωνικών επιστημόνων.

Θα συζητηθούν θέματα που απασχολούν τους γονείς. προβλήματα που προκύπτουν από την ελλιπή ενημέρωση και την υπερφόρτωση του μαθητή και την αντιμετώπισής του. Διαχείριση χρόνου – εξωσχολικές δραστηριότητες κ.λ.π.