Χίος, Σάββατο 8 Αυγούστου

Επέστρεψαν στα θρανία οι μαθητές της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Δευ, 18/05/2020 - 13:17

Επιστροφή στα θρανία για τους μαθητές Γυμνάσιου, Α' και Β' Λυκείου, μετά από δυο περίπου μήνες, λόγω της καραντίνας για την πανδημία του κορωνοϊού.

Η επιστροφή των μαθητών έγινε με αυστηρή τήρηση μέτρων, όπως η απόσταση μεταξύ των παιδιών, τόσο μέσα στην τάξη όσο και στους εξωτερικούς χώρους αλλά και η παράλληλη χρήση αντισηπτικών.

«Έχουμε προετοιμαστεί σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας έχοντας δημιουργήσει ολιγομελή τμήματα αλλά και τηρώντας κανόνες τόσο κατά την είσοδο όσο και κατά την έξοδο των μαθητών από την τάξη και το σχολείο», ανέφερε ο διευθυντής του Α' Γυμνασίου Χίου, Δημήτρης Βρούζος.

Οι μαθητές γύρισαν με χαμογέλα στις σχολικές τάξεις, ενώ έδειξαν να πειθαρχούν στις οδηγίες των εκπαιδευτικών, τηρώντας αποστάσεις κατά την διάρκεια του διαλειμματος αλλά και κατά την είσοδο τους στις τάξεις.

Να σημειώσουμε ότι μόνο 10 μαθητές έκαναν χρήση του δικαιώματος της υπεύθυνης δήλωσης για να μην προσέλθουν στο σχολείο, ενώ παράλληλα απουσιάζουν από τα μαθήματα και τα 10 προσφυγόπουλα της τάξεως υποδοχής.

«Από τα 94 παιδιά που έπρεπε να είναι σήμερα εδώ έχουμε 72», ανέφερε ο κ Βρούζος.  
 

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 07/08/2020 - 15:19

Όπως γνωστοποιεί ο Δήμος Οινουσσών η Α.Ε.Ν. Πλοιάρχων Οινουσσών έχει δημοσιεύσει πρόσκληση για πρόσληψη εκπαιδευτικού προσωπικού για την νέα ακαδημαϊκή χρονιά ως ακολούθως:

4 Πλοίαρχοι με δίπλωμα Α’ Τάξεως

1 Μαθηματικός

1 Πληροφορικής

1 Νομικός

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Σχολή στα τηλ.: 22710-55209/_55213  ή και να διαβάσουν ολόκληρη την προκήρυξη στο διαδίκτυο στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ με ΑΔΑ:ΨΡ6Κ4653ΠΩ-8Υ2.

Προκήρυξη για προσωπικό εξέδωσε και η ΑΕΝ Μηχανικών Χιου, η οποια επισυνάπτεται σε μορφή pdf.