Επέστρεψαν στα θρανία οι μαθητές της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Δευ, 18/05/2020 - 13:17

Επιστροφή στα θρανία για τους μαθητές Γυμνάσιου, Α' και Β' Λυκείου, μετά από δυο περίπου μήνες, λόγω της καραντίνας για την πανδημία του κορωνοϊού.

Η επιστροφή των μαθητών έγινε με αυστηρή τήρηση μέτρων, όπως η απόσταση μεταξύ των παιδιών, τόσο μέσα στην τάξη όσο και στους εξωτερικούς χώρους αλλά και η παράλληλη χρήση αντισηπτικών.

«Έχουμε προετοιμαστεί σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας έχοντας δημιουργήσει ολιγομελή τμήματα αλλά και τηρώντας κανόνες τόσο κατά την είσοδο όσο και κατά την έξοδο των μαθητών από την τάξη και το σχολείο», ανέφερε ο διευθυντής του Α' Γυμνασίου Χίου, Δημήτρης Βρούζος.

Οι μαθητές γύρισαν με χαμογέλα στις σχολικές τάξεις, ενώ έδειξαν να πειθαρχούν στις οδηγίες των εκπαιδευτικών, τηρώντας αποστάσεις κατά την διάρκεια του διαλειμματος αλλά και κατά την είσοδο τους στις τάξεις.

Να σημειώσουμε ότι μόνο 10 μαθητές έκαναν χρήση του δικαιώματος της υπεύθυνης δήλωσης για να μην προσέλθουν στο σχολείο, ενώ παράλληλα απουσιάζουν από τα μαθήματα και τα 10 προσφυγόπουλα της τάξεως υποδοχής.

«Από τα 94 παιδιά που έπρεπε να είναι σήμερα εδώ έχουμε 72», ανέφερε ο κ Βρούζος.  
 

epistrofi_sta_thrania_gia_toys_mathites_tis_v_thmias_ekpaideysis

Σχετικά Άρθρα