Κλειστά τα σχολεία μέχρι την Τετάρτη

Κυρ, 14/02/2021 - 19:14

Λόγω έκτακτων καιρικών φαινομένων ο Δήμαρχος Χίου αποφάσισε να παραμείνουν κλειστά τα Δημοτικά Σχολεία και τα γυμνάσια και Λύκεια του νησιού μας από την Δευτέρα 15 έως και την Τετάρτη 17/2/21.

Στο οδικό δίκτυο του νησιού η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση του δημάρχου σημειώνονται: 

Ο Δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης έπειτα από συνεννόηση με τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου αποφάσισε τη διακοπή της διά ζώσης λειτουργίας των σχολικών μονάδων όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων στο νησί μας, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών που αναμένεται να σημειωθούν αλλά και της ανάγκης να μην υπάρξουν παρεκκλίσεις από την πιστή τήρηση των μέτρων υγειονομικής προστασίας για τον Covid-19 λόγω του ψύχους.

Ειδικότερα, κλειστά θα παραμείνουν από τη Δευτέρα (15/2) έως και την Τετάρτη (17/2) τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί.

Λεπτομέρειες για τον εάν θα συνεχιστεί η διδασκαλία των μαθημάτων με τηλεκπαίδευση θα δοθούν από τις αρμόδιες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης.

Σχετικά Άρθρα