Με μάσκες και ανά τμήμα ο αγιασμός στο 1ο Γυμνάσιο

Δευ, 13/09/2021 - 15:54

Με την ευχή να παραμείνουν τα σχολεία ανοικτά όλη την νέα σχολική χρονιά πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός στα σχολεία όλων των βαθμίδων.

Από νωρίς το πρωί, μαθητές και εκπαιδευτικοί με τα αποτελέσματα του self test, ή τα πιστοποιητικά εμβολιασμού (στην Δευτεροβάθμια εκπαίδευση) πέρασαν τις πόρτες του σχολείου με τους εκπαιδευτικούς να πραγματοποιούν τους σχετικούς ελέγχους.

«Εφαρμόζουμε ότι προβλέπεται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία των παιδιών και εκπαιδευτικών», ανέφερε ο Διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Χίου Δημήτρης Βρούζος, που μαζί με εκπαιδευτικούς συμμετείχε στον σχετικό έλεγχο που πραγματοποιηθήκε στην είσοδο του σχολείου.

Ο καθιερωμένος αγιασμός τελέστηκε στην αίθουσα του σχολείου παρουσία αντιπροσωπείας μαθητών ενώ οι υπόλοιποι μαθητές παρέμεναν στις τάξεις τους, με τον ιερέα να τις επισκέπτεται ξεχωριστά.

Πιστή η τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και εντός των τάξεων, με τους μαθητές να φορούν μάσκες και τα αντισηπτικά να βρίσκονται στην… πρώτη γραμμή.

«Σε κάθε τάξη υπάρχουν τα απαραίτητα αντισηπτικά και ότι προβλέπεται από τις οδηγίες του Υπουργείου», ανέφερε ο κ Βρούζος.

Σχετικά Άρθρα