Πρόεδρος Ένωσης Γονέων Χίου: Θέλουμε τα παιδιά μας να πηγαίνουν σχολείο

Χωρίς προβλήματα η έναρξη των μαθημάτων σε δημοτικά και νηπιαγωγεία, δηλώνει ο Προϊστάμενος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης
Τρί, 12/01/2021 - 15:09

Μια εμπειρία που είχαν ζήσει ξανά την περασμένη άνοιξη ήταν αυτό που έζησαν χθες οι μαθητές δημοτικών και νηπιαγωγείων που επέστρεψαν μετά από δύο μήνες στις τάξεις τους για να κάνουν μάθημα, με τον Πρόεδρο της Ένωσης Γονέων Χίου, Μιχάλη Πουλάδα, να αναφέρει στην "Αλήθεια" ότι είναι πολύ καλό που άνοιξαν τα σχολεία, παρά τα όποια προβλήματα.

"Το ιδανικό θα ήταν να έχουμε λιγότερα παιδιά ανά τμήμα, αλλά όπως φάνηκε όλο αυτό το διάστημα δεν υπήρχε η βούληση από το υπουργείο Παιδείας", τόνισε σημειώνοντας ότι υπό αυτές τις συνθήκες και με δεδομένα την υστέρηση που υπάρχει στη διδασκαλία εξ' αποστάσεως, ό,τι καλύτερο για τα παιδιά είναι να επιστρέψουν στις τάξεις τους.

"Ολα πήγαν καλά, δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα χθες που επέστρεψαν οι μαθητές στα σχολεία", ανέφερε από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ο προϊστάμενός της, Αριστείδης Κελεπερτζής

Αναφορικά με τις δυσκολίες που υπάρχουν εν μέσω χειμώνα να μένουν παράθυρα ανοιχτά κ.λπ. τόνισε ότι ο καλός αερισμός στα διαλείμματα, ούτως ή άλλως είναι από τους βασικούς κανόνες υγιεινής, με ή χωρίς κορωνοϊό.

Σχετικά Άρθρα