Σχολικά είδη για τα παιδιά των ανέργων

Ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου
Δείτε το Βίντεο
Τρί, 12/08/2014 - 20:14

Σχεδόν ένας μήνας έμεινε μέχρι το κουδούνι του σχολείου να χτυπήσει ξανά. Με αφορμή λοιπόν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, το Εργατικό Κέντρο Χίου πήρε και φέτος την πρωτοβουλία να συγκεντρώσει τα απαραίτητα εφόδια για  την τσάντα του μαθητή και να τα προσφέρει στις οικογένειες που δυσχεραίνονται οικονομικά να αντεπεξέλθουν στην αγορά τους.

Όπως σημείωσε σήμερα και ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, Κώστας Λίνας, μιλώντας στην κάμερα της Αλήθειας, ο χιώτικος λαός είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος και δείχνει αλληλεγγύη, κάτι που περιμένουμε να δείξει και για τα παιδιά. Τα υλικά θα συγκεντρώνονται στο Εργατικό Κέντρο αλλά εξετάζεται η ύπαρξη ειδικών καλαθιών συγκέντρωσης σε όλα τα βιβλιοπωλεία.

Όσοι συμπολίτες μας επιθυμούν να συνεισφέρουν μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Εργατικού Κέντρου κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες και στο τηλέφωνο 22710-23550. Οι συμπολίτες μας που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν σχολικά είδη μπορούν να προσέρχονται στο Εργατικό Κέντρο και να συμπληρώνουν την σχετική αίτηση που θα τους δίνεται.

 

 

Κ. Λίνας, Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου - "Σχολικά είδη για τα παιδιά των ανέργων"

Σχετικά Άρθρα