Χίος, Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου

Στη Χίο ο Δήμαρχος Αθηναίων

Πέμ, 21/06/2018 - 19:22
Γ. Καμίνης

Ως μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος αλλαγής, επισκέπτεται το νησί μας το Σάββατο, ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης. Το πρω'ϊ θα επισκεφθεί διάφορους φορείς και το απόγευμα στις 8.00 μ.μ. στην Αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητας, θα παραυρεθεί σε Νομαρχιακή Συνέλευση του ΚΙΝΑΛ Χίου. 

Αναλυτικά στη σχετική ανακοίνωση, που εκδόθηκε τονίζονται:

Το Σάββατο 23 Ιουνίου θα πραγματοποίησει επίσκεψη στην Χίο ο Δήμαρχος Αθηναίων και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Καμίνης. Το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει παρατίθεται ως εξής :

  • 12:00μ.μ. Άφιξη στον Αερολιμένα Χίου “Όμηρος”
  • 12:20μ.μ. Συνάντηση με τον Δήμαρχο Χίου και τον Πρόεδρο Επιμελητηρίου
  • 12:45μ.μ. Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Χίου
  • 13:30μ.μ. Επίσκεψη στο Μουσείο Μαστίχας
  • 19:30μ.μ. Συνέντευξη Τύπου
  • 20:00μ.μ. Νομαρχιακή Συνέλευση ΚΙΝΑΛ Χίου

Το Κίνημα Αλλαγής Χίου σας προσκαλεί στην Νομαρχιακή του Συνέλευση με κεντρικό ομιλητή τον Γιώργο Καμίνη το Σάββατο 23 Ιουνίου και ώρα 20:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Η συμμετοχή σας κρίνεται απαραίτητη για να δώσουμε όλοι μαζί το μήνυμά μας για αλλαγή!

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 18/09/2018 - 20:55

Ακόμα μια μεγάλη επιτυχία του ΩΔΕΙΟΥ ΑΙΓΕΑΣ στα Μουσικά Τμήματα των Πανεπιστημίων.
Η μαθήτρια του ΩΔΕΙΟΥ ΑΙΓΕΑΣ, Μαρία-Νεφέλη Στράβα-Κοκκίνου του Ευαγγέλου εισήχθη στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στο τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης.
Καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία τους αποτέλεσε η παρακολούθηση του εξειδικευμένου ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ του Ωδείου, όπου με την καθοδήγηση της Καθηγήτριας Ανωτέρων Θεωρητικών, κας Μαρίας Καλαγκιά, έχει να επιδείξει αριστεύσεις στα ειδικά μαθήματα της Αρμονίας και του Dictee - Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων.