Στο Οσμανιγιέ της Τουρκίας το 1ο δημοτικό σχολείο Χίου

Στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS
Πέμ, 23/01/2020 - 15:14

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 1η συνάντηση του προγράμματος "Be friend with nature" στο Οσμανιγιέ της Τουρκίας. Σε αυτήν συμμετείχαν το 1ο Δημοτικό Σχολειου Χίου και τα συνεργαζόμενα σχολεία από την Βουλγαρία, την Ιταλία την Πολωνία, και την Τουρκία. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγιναν παρουσιάσεις προγραμμάτων που αφορούσαν στην κλιματική αλλαγή από τις παιδαγωγικές ομάδες των σχολείων. Ακολούθησαν συζητήσεις και έγιναν προτάσεις για την ευαισθητοποίηση και την ενεργή συμμετοχή των μαθητών στην πρόληψη και αντιμετώπιση του επίκαιρου αυτού προβλήματος.

Η παιδαγωγική ομάδα του 1ου Δημοτικού Σχολείου, μέσω δελτίου τύπου, ευχαριστεί τους Τούρκους εκπαιδευτικούς για την εξαιρετική φιλοξενία και εκφράζει την πίστη ότι η εκπαίδευση των παιδιών όλου του κόσμου θα πρέπει να στηρίζεται σε όλα εκείνα που μας ενώνουν, στο σεβασμό της διαφορετικότητας, την αγάπη και την κατανόηση.

"Έτσι θα εξασφαλίσουμε στα παιδιά μας ένα μέλλον ευτυχισμένο και ειρηνικό. Περιμένουμε με χαρά τη 2η συνάντηση που θα γίνει στη Χίο στο τέλος Μαρτίου του 2020", καταλήγει το δελτίο Τύπου.

Σχετικά Άρθρα