Χίος, Πέμπτη 23 Ιανουαρίου

Υπό κατάληψη μέχρι την Παρασκευή τα σχολεία των Καρδαμύλων

Τετ, 27/09/2017 - 14:43

Μετά τη σημερινή κινητοποίηση μαθητών και γονέων από τα Καρδάμυλα στην Περιφερειακή Ενότητα Χίου για την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας να καταργήσει τη Β' και Γ' τάξη του οικονομικού τομέα του ΕΠΑΛ της περιοχής, έγινε γνωστό ότι με απόφαση των γονέων συνεχίζεται μέχρι και την Παρασκευή η κατάληψη και των τεσσάρων σχολικών μονάδων των Καρδαμύλων - Δημοτικού, Γυμνασίου, Γενικού Λυκείου και ΕΠΑΛ- μέχρι το Υπουργείο να επιτρέψει να αναιρέσει την απόφασή του.

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 23/01/2020 - 06:33

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου την Πέμπτη 23/1/2020 στην 1.00 μ. θα πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Χίου προκειμένου να δηλώσει την αντίθεση του συνόλου των εκπαιδευτικών προς την επικείμενη ψήφιση στη Βουλή του άρθρου που αφορά την εξίσωση των τίτλων των κολλεγίων με τα πτυχία των πανεπιστημίων αλλά και επιμέρους τιμωρητικών διατάξεων.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου θα παραχωρήσει στην 1.15 μ.μ. στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου, για ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ προκειμένου να ενημερωθεί η χιακή κοινωνία για το μείζον αυτό θέμα.

Απαιτεί

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΜΑΧΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ!

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΠΤΥΧΙΩΝ!