Χίος, Δευτέρα 20 Ιανουαρίου

900 υπογραφές για τον Γιάννη Παληό

Δευ, 15/04/2019 - 19:52
Γιάννης Τζούμας

Στις 900 είχε φτάσει μέχρι το πρωί ο αριθμός των υπογραφών που είχαν συγκεντρωθεί διαδικτυακά στο κείμενο – συμπαράστασης που κυκλοφορεί για τον Χιώτη εκδότη Γιάννη Παληό και αποσκοπεί στην ενεργοποίηση πολιτών και φορέων για τα «κόκκινα» δάνεια που πνίγουν τους επιχειρηματίεας.

Ο ίδιος απειλείται με κατάσχεση του μοναδικού σπιτιού που έχει και το αίτημα που προβάλλεται μέσω του ψηφίσματος είναι το κούρεμα των δανείων κατά 50% και η ρύθμιση των οφειλών κατά τέτοιο τρόπο που να μπορούν να πληρώνουν οι οφειλέτες. Το θέμα αυτό θα τεθεί επί τάπητος σε ανοιχτή σύσκεψη που θα γίνει την Τετάρτη στις 7 μ.μ. στο Δημαρχείο Χίου,  με πρωτοβουλία της ΟΕΒΕ Χίου.

Σ’αυτήν καλούνται – όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΟΕΒΕ-  οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, η νεολαία και οι συνταξιούχοι για «να υψώσουν το ανάστημά τους και να αντισταθούν στο νέο σχέδιο της Κυβέρνησης».

Σχετικά Άρθρα

Κυρ, 19/01/2020 - 20:55

Πιθανότητα διάσπασης της παναιγιακής κινητοποίησης της Τετάρτης διαφαίνεται στο ορίζοντα, αφού σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν φορείς, προεξάρχοντος του ΚΚΕ, που διαφωνούν με το τελικό πλαίσιο όπως έχει διαμορφωθεί, με την αφίσα που κυκλοφορεί, που παρακάμπτει το προσφυγικό πρόβλημα, αναφέροντας μόνο το μεταναστευτικό και από το γεγονός ότι φημολογείται ότι για παράδειγμα στην περίπτωση της Χίου θα υπάρξει μόνο ως ομιλητής ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου.  

Αν οι φήμες επιβεβαιωθούν δεν είναι απίθανο να δούμε τελικά δυό συγκεντρώσεις και στο θέμα αυτό.