Άλλο ένα σημαντικό έργο για τα Ψαρά

Πέμ, 10/11/2022 - 22:07

Άλλο ένα πολύ σημαντικό για τα Ψαρά έργο, έπειτα από κοπιώδεις και χρονοβόρες διαδικασίες «ωρίμανσης», περνά στην τελική φάση υλοποίησης.

Όπως σημειώνει ο Δήμαρχος Κ. Βρατσάνος "Συνυπογράψαμε σήμερα Πέμπτη 10/11/2022 μαζί με τον Δήμαρχο Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου Τεχνικής Εταιρείας «ΠΥΛΩΝΑΣ Α.Ε» Γιώργο Γιαλούρη, το συμφωνητικό για την εκτέλεση του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΕ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΓΗ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΗΡΩΙΚΗΣ ΝΗΣΟΥ ΨΑΡΩΝ», συμβατικού προϋπολογισμού 979.388,95 ευρώ.

Το έργο χρηματοδοτείται τόσο από πόρους του χρηματοδοτικού προγράμματος του ΥΠ.ΕΣ «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ με 868.000 ευρώ όσο κι από ίδιους πόρους του δήμου μας με 111.388,95 ευρώ και έχει χρονοδιάγραμμα υλοποίησης τους 12 μήνες.

Σε εννέα διαφορετικές περιοχές της υφιστάμενης αγροτικής οδοποιίας του νησιού μας προβλέπεται να πραγματοποιηθούν πολύ σημαντικές παρεμβάσεις όπως είναι η βελτίωση των γεωμετρικών χαρακτηριστικών των οδών, οδοστρώσεις, τσιμεντοστρώσεις, κατασκευή μικρών τεχνικών έργων από οπλισμένο σκυρόδεμα, κ.α.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το Δήμαρχο Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννη Ξενάκη καθώς και όλα τα πολύ άξια στελέχη της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χίου για την άριστη συνεργασία και την πολύ σημαντική συνδρομή τους στην υλοποίηση των έργων του δήμου μας.

Άξιοι πολλών συγχαρητηρίων είναι και οι ελάχιστοι σε αριθμό υπάλληλοι του δήμου μας που σε πολλές των περιπτώσεων υπερβάλλουν εαυτό προκειμένου να ανταποκριθούν στις πάμπολλες υποχρεώσεις τους και να συμβάλλουν καταλυτικά σε σημαντικές επιτυχίες για το δήμο μας, όπως η σημερινή".

Σχετικά Άρθρα