Αντιδήμαρχος Καθαριότητας για καθαρισμό ιδιωτικού χώρου: Ο κος Καραβασίλης βλέπει το... δέντρο

Παρ, 02/09/2022 - 13:08

Στην καταγγελία του συνδυασμού "Χίος Μπροστά" ότι δημοτικοί υπάλληλοι καθάριζαν ιδιωτικό χώρο απαντά ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Πάνος Αναγνώστου, σημειώνοντας ότι ο εργαζόμενος "περισυνέλλεξε από ιδιωτικό χώρο απορρίμματα που είχαν παρασυρθεί από τους παρακείμενους κάδους", κάτι που έχει γίνει κι άλλες φορές, επιδιώκοντας το βέλτιστο αποτέλεσμα. Αναλυτικά σημειώνει:

"Στην αρχαία ρήση «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη», παραπέμπει ευθέως η ανακοίνωση του Συνδυασμού «Χίος Μπροστά» και σαφέστατα υποδηλώνει τον πανικό του επικεφαλής κυρίου Καραβασίλη μπροστά στην πανθομολογούμενη διαπίστωση για την άριστη εικόνα που παρουσιάζουν από πλευράς καθαριότητας η Πόλη της Χίου και οι  οικισμοί του Δήμου μας, σε μία περίοδο που το νησί μας έχει κατακλυσθεί από χιλιάδες επισκέπτες και η Υπηρεσία μας καθημερινά  εισπράττει τα εύσημα και τις ευχαριστίες όλων εκείνων που βλέπουν το δάσος και όχι το δέντρο όπως κύριος Καραβασίλης.

Θα περιμέναμε μάλιστα η όποια κριτική από την πλευρά του κυρίου Καραβασίλη να αφορά τυχόν παραλείψεις της Υπηρεσίας και όχι για τον συγκεκριμένο λόγο όπου εργαζόμενος θεωρώντας αυτονόητη υποχρέωση , όπως άλλωστε έχουμε πράξει κατ’ επανάληψη σε διάφορες συνοικίες ,περισυνέλλεξε από ιδιωτικό χώρο απορρίμματα που είχαν παρασυρθεί από τους παρακείμενους κάδους.

Εάν το πρόβλημα του κυρίου Καραβασίλη είναι η καθαρή πόλη και ο ζήλος που επιδεικνύουν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους οι υπάλληλοι της Καθαριότητας, ε ναι τότε να το δεχτούμε και να το θέσουμε στη διάθεση των πολιτών να το κρίνουν. "              

Σχετικά Άρθρα