Αντιπεριφερειάρχης Χίου: Κανονικά από σήμερα τα μαθητικά δρομολόγια στο σχολείο της Βολισσού

Δείτε το Βίντεο
Παρ, 11/10/2019 - 10:42

Κανονικά θα εκτελούνται από σήμερα τα μαθητικά δρομολόγια επιστροφής από το σχολείο της Βολισσού σε Παρπαριά και Κατάβαση, με ευθύνη του Υπεραστικού ΚΤΕΛ ανέφερε πριν λίγο στο alithia.gr ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου, Παντελής Μπουγδάνος, η αντίδραση του οποίου ήταν άμεση, μετά την πληροφόρηση του προβλήματος που ξεκίνησε χθες με την μη εκτέλεση του δρομολογίου.

"Το ΚΤΕΛ έδειξε πνεύμα συνεργασίας και τα δρομολόγια θα εκτελούνται κανονικά από τη στιγμή που υπάρχει, τουλάχιστον προφορική συμφωνία των γονέων, ότι δέχονται να γίνονται σε μια προκαθορισμένη ώρα, ή στις 2 μ.μ. ή στις 4 μ.μ. Μάλιστα μέχρι να γίνει νέα διαγωνιστική διαδικασία θα εκτελούνται δωρεάν από το ΚΤΕΛ", ανέφερε ο κος Μπουγδάνος, λέγοντας ότι αν μη τι άλλο για την περιοχή της Β.Δ. Χίου, αναγνωρίζοντας τα ιδιαίτερα προβλήματα που υπάρχουν,  υπάρχει ιδιαίτερη ευαισθητοποίηση για τη στήριξη της σχολικής μονάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι γονείς των μαθητών της Βολισσού ενημερώθηκαν για τα παραπάνω και τη Δευτέρα  το μεσημέρι θα συναντηθούν με τον Αντιπεριφερειάρχη Χίου.

kanonika_apo_simera_ta_mathitika_dromologia_sto_sholeio_tis_volissoy

Σχετικά Άρθρα