Χίος, Σάββατο 25 Ιανουαρίου

Αντιπεριφερειάρχης Χίου: Κανονικά από σήμερα τα μαθητικά δρομολόγια στο σχολείο της Βολισσού

Δείτε το Βίντεο
Παρ, 11/10/2019 - 10:42

Κανονικά θα εκτελούνται από σήμερα τα μαθητικά δρομολόγια επιστροφής από το σχολείο της Βολισσού σε Παρπαριά και Κατάβαση, με ευθύνη του Υπεραστικού ΚΤΕΛ ανέφερε πριν λίγο στο alithia.gr ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου, Παντελής Μπουγδάνος, η αντίδραση του οποίου ήταν άμεση, μετά την πληροφόρηση του προβλήματος που ξεκίνησε χθες με την μη εκτέλεση του δρομολογίου.

"Το ΚΤΕΛ έδειξε πνεύμα συνεργασίας και τα δρομολόγια θα εκτελούνται κανονικά από τη στιγμή που υπάρχει, τουλάχιστον προφορική συμφωνία των γονέων, ότι δέχονται να γίνονται σε μια προκαθορισμένη ώρα, ή στις 2 μ.μ. ή στις 4 μ.μ. Μάλιστα μέχρι να γίνει νέα διαγωνιστική διαδικασία θα εκτελούνται δωρεάν από το ΚΤΕΛ", ανέφερε ο κος Μπουγδάνος, λέγοντας ότι αν μη τι άλλο για την περιοχή της Β.Δ. Χίου, αναγνωρίζοντας τα ιδιαίτερα προβλήματα που υπάρχουν,  υπάρχει ιδιαίτερη ευαισθητοποίηση για τη στήριξη της σχολικής μονάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι γονείς των μαθητών της Βολισσού ενημερώθηκαν για τα παραπάνω και τη Δευτέρα  το μεσημέρι θα συναντηθούν με τον Αντιπεριφερειάρχη Χίου.

Σχετικά Άρθρα

Σάβ, 25/01/2020 - 10:16

Στις 40.000 ευρώ ανέρχεται το πρόγραμμα τουριστικής προβολής του Δήμου Χίου, που έλαβε την έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου στην τελευταία συνεδρίαση.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο τουρισμού Κώστα Βεργίνα, η οικονομική κατάσταση του Δήμου δεν επέτρεπαν μεγαλύτερο κονδύλι για την τουριστική προβολή.

«Είχαμε ζητήσει 100.000 ευρώ αλλά δυστυχώς δεν γίνονταν να υπάρχει αυτό το ποσό και έτσι προσαρμόσαμε το σχεδιασμό στο ποσό που υπάρχει», ανέφερε ο κ. Βεργίνας, συμπληρώνοντας ότι προβλέπονται συμμετοχές σε εκθέσεις, δημιουργία τηλεοπτικών σποτ και άλλες δράσεις.

«Ότι κάνουμε θα είναι σε συνεργασία με τους επαγγελματίες τουρισμού αλλά και τον ιδιωτικό φορέα τουρισμού».

Παράλληλα ο αντιδήμαρχος τουρισμού αναφέρθηκε ερωτώμενος στην λειτουργία του γραφείου τουρισμού του Δήμου λέγοντας ότι υπάρχουν σκέψεις για επιπλέον στελέχωση του, που θα επιτρέπει την λειτουργία του για περισσότερες ώρες έτσι ώστε να εξυπηρετεί τους επισκέπτες της Χίου.