Χίος, Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου

Αντιπεριφερειάρχης Χίου: Κανονικά από σήμερα τα μαθητικά δρομολόγια στο σχολείο της Βολισσού

Δείτε το Βίντεο
Παρ, 11/10/2019 - 10:42

Κανονικά θα εκτελούνται από σήμερα τα μαθητικά δρομολόγια επιστροφής από το σχολείο της Βολισσού σε Παρπαριά και Κατάβαση, με ευθύνη του Υπεραστικού ΚΤΕΛ ανέφερε πριν λίγο στο alithia.gr ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου, Παντελής Μπουγδάνος, η αντίδραση του οποίου ήταν άμεση, μετά την πληροφόρηση του προβλήματος που ξεκίνησε χθες με την μη εκτέλεση του δρομολογίου.

"Το ΚΤΕΛ έδειξε πνεύμα συνεργασίας και τα δρομολόγια θα εκτελούνται κανονικά από τη στιγμή που υπάρχει, τουλάχιστον προφορική συμφωνία των γονέων, ότι δέχονται να γίνονται σε μια προκαθορισμένη ώρα, ή στις 2 μ.μ. ή στις 4 μ.μ. Μάλιστα μέχρι να γίνει νέα διαγωνιστική διαδικασία θα εκτελούνται δωρεάν από το ΚΤΕΛ", ανέφερε ο κος Μπουγδάνος, λέγοντας ότι αν μη τι άλλο για την περιοχή της Β.Δ. Χίου, αναγνωρίζοντας τα ιδιαίτερα προβλήματα που υπάρχουν,  υπάρχει ιδιαίτερη ευαισθητοποίηση για τη στήριξη της σχολικής μονάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι γονείς των μαθητών της Βολισσού ενημερώθηκαν για τα παραπάνω και τη Δευτέρα  το μεσημέρι θα συναντηθούν με τον Αντιπεριφερειάρχη Χίου.

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 06/12/2019 - 15:15

 

Συνεχίζει την κριτική του στην Κυβερνητική πολιτική για τη διαχείριση του προσφυγικού - μεταναστευτικού ο Βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης, ενώ καλούμενοςαπό το Ράδιο "Α"  να σχολιάσει την απόφαση Περιφερειάρχη και Δημάρχων για κινητοποίηση στις 11 Δεκεμβρίου εξέφρασε την άποψη ότι η συγκεκριμένη δράση τους εκφράζει την θέληση της κοινωνίας.

Αναφορικά με την πρόσφατη δήλωσή του στην οποία ζητά εξηγήσεις από τον  κυβερνητικό βουλευτή και υπουργό, Ν. Μηταράκη - με τον οποίο, όπως διευκρίνισε, η αντιπαράθεση είναι σε πολιτικό και όχι προσωπικό επίπεδο- σημείωσε ότι ο κος Μηταράκης πρέπει να μας πει αν μας κοροϊδεύει σχετικά με το επικείμενο κλείσιμο της ΒΙΑΛ με δεδομένες τις πρόσφατες έγγραφες αναφορές Χρυσοχοϊδη για την παράλληλη λειτουργία των ΚΥΤ με τα νέα κέντρα που θα γίνουν στα νησιά.

Το κύριο ζήτημα το οποίο έθεσε, και γι’αυτό όπως είπε, η επίμονη αναφορά του στο θέμα, αφορά στο ότι δεν υπάρχει αποσυμφόρηση του νησιού, με τον ίδιο να σημειώνει ότι οι μετακινήσεις στην ενδοχώρα είναι περιορισμένες, όταν οι ροές συνεχίζονται και η ΒΙΑΛ πια πλησιάζει πλέον τους 6.000 πρόσφυγες και μετανάστες.