Χίος, Τετάρτη 15 Ιουλίου

Αντιπεριφερειάρχης Χίου: Κανονικά από σήμερα τα μαθητικά δρομολόγια στο σχολείο της Βολισσού

Δείτε το Βίντεο
Παρ, 11/10/2019 - 10:42

Κανονικά θα εκτελούνται από σήμερα τα μαθητικά δρομολόγια επιστροφής από το σχολείο της Βολισσού σε Παρπαριά και Κατάβαση, με ευθύνη του Υπεραστικού ΚΤΕΛ ανέφερε πριν λίγο στο alithia.gr ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου, Παντελής Μπουγδάνος, η αντίδραση του οποίου ήταν άμεση, μετά την πληροφόρηση του προβλήματος που ξεκίνησε χθες με την μη εκτέλεση του δρομολογίου.

"Το ΚΤΕΛ έδειξε πνεύμα συνεργασίας και τα δρομολόγια θα εκτελούνται κανονικά από τη στιγμή που υπάρχει, τουλάχιστον προφορική συμφωνία των γονέων, ότι δέχονται να γίνονται σε μια προκαθορισμένη ώρα, ή στις 2 μ.μ. ή στις 4 μ.μ. Μάλιστα μέχρι να γίνει νέα διαγωνιστική διαδικασία θα εκτελούνται δωρεάν από το ΚΤΕΛ", ανέφερε ο κος Μπουγδάνος, λέγοντας ότι αν μη τι άλλο για την περιοχή της Β.Δ. Χίου, αναγνωρίζοντας τα ιδιαίτερα προβλήματα που υπάρχουν,  υπάρχει ιδιαίτερη ευαισθητοποίηση για τη στήριξη της σχολικής μονάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι γονείς των μαθητών της Βολισσού ενημερώθηκαν για τα παραπάνω και τη Δευτέρα  το μεσημέρι θα συναντηθούν με τον Αντιπεριφερειάρχη Χίου.

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 14/07/2020 - 16:20

«…Και ακόμη δεν είδαμε τίποτα!..».

Έτσι καταλήγει ο Κώστας Μαρδάς, στο προφίλ του στο Facebook, στην ανάρτησή του με θέμα την αλλαγή στάσης των Βρυξελλών έναντι της Τουρκίας, γεγονός που ανέδειξε, καλεσμένος ως αναλυτής στην μεσημεριανή εκπομπή του Δημήτρη Καμπουράκη και της Ελένης Λάσλαρη στον ΣΚΑΪ, τη Δευτέρα:

«...Όσον αφορά την... "Αγία Δυτική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία", δηλαδή την Ευρωπαϊκή Ένωση… Στη σημερινή (Δευτέρα )  σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών, ο Ζοζέπ Μπορέλ, ο Ύπατος Εκπρόσωπος, αφού τον σεργιανίσαμε πρόσφατα στον Έβρο και είδε τον τουρκικό κίνδυνο, πήγε στην Κύπρο όπου αντίκρισε από ελικόπτερο της Εθνικής Φρουράς το γεωτρύπανο "Γιαβούζ" που τρυπά το οικόπεδο 6 της Γαλλίας, ύστερα πήγε στην Άγκυρα και μετά τη συνάντησή με τον Τσαβούσογλου τι πρότεινε;

«Πρότεινε διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας για το...διαμοιρασμό των εσόδων φυσικού αερίου της κυπριακής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης!

«Αυτό σημαίνει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση από υπερασπίστριά μας που, μέχρι τώρα, κουτσά στραβά, κατήγγειλε τις τουρκικές παράνομες γεωτρήσεις, μεταβάλλεται τώρα σε διαμεσολαβίτρια οντότητα, ζητώντας να μοιραστούμε με τους Τούρκους τα... κέρδη!

«Σημειωτέον, ότι η Κομισιόν ενέκρινε προς την Τουρκία 500 εκατομμύρια ευρώ για τους πρόσφυγες από τη Συρία, τους οποίους βομβαρδίζει η ίδια!»…

 

 

Το βίντεο της εκπομπής, όπου ο συμπατριώτης μας δημοσιογράφος- συγγραφέας του επίκαιρου βιβλίου ΠΡΟ- ΙΜΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ, επικρίνει την λάθος πολιτική να μην έχει ακόμη λειτουργήσει το τζαμί στο Βοτανικό, δίνοντας το δικαίωμα στον Ερντογάν να το παίζει…, όπως είπε… «νταβατζής των 500.000 μουσουλμάνων της Αττικής, που δεν είναι Τούρκοι» μπορείτε να το δείτε  : https://www.skaitv.gr/episode/enimerosi/ONLINE/2020-07-13-12(χρόνος από 00.50 - 1.10)