Χίος, Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου

Απάντηση Γ. Ξενάκη για το "εντέλλεσθε" στους υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Χίου

Πέμ, 01/08/2019 - 14:43

Με σκληρό ύφος απαντά στον Σύλλογο Υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Χίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών, Γιάννης Ξενάκης, σχετικά με το "εντέλλεσθε" στους υπαλλήλους της Δ/νσης Μεταφορών για να ξεκινήσουν πάλι στη Χίο οι εξετάσεις οδήγησης.

Αναλυτικά αναφέρει:

"Δεν εξέπληξε κανέναν, αντίθετα αγανάκτησε και εξόργισε, η επιλεκτική ευαισθησία των «πατέρων», όχι των εργαζομένων του συλλόγου υπαλλήλων της Π.Ε. Χίου η επιστολή συμπαράστασης για τους συναδέλφους τους εξεταστές της Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Χίου. Αποτελεί τεκμήριο θράσους, αλαζονείας, υποκρισίας και ύβρεως εντέλει για το συνταγματικό δικαίωμα των συμπολιτών μας για δικαίωμα σε εξετάσεις απόκτησης διπλώματος οδήγησης.

Φυσικά όποιος δεν έχει επιχειρήματα προσφεύγει χωρίς αιδώ σε ψεύδη και συκοφαντίες. Υπάρχουν φάκελοι και επιστολές που καταδεικνύουν περίτρανα τις ενέργειες που έχουν γίνει από πλευράς του αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη προς αυτή τη κατεύθυνση.

Βέβαια ούτε λόγος για τις επί 5μηνο παρακλητικές συναντήσεις του Αντιπεριφερειάρχη με τους εξεταστές για τη λήξη της ομηρείας των συμπολιτών μας, έστω και με 2-3 εξεταστές της Π.Ε. Χίου όπως συνέβη στις υπόλοιπες Π.Ε. της περιφέρειας Β. Αιγαίου.

Δεν θα ασχοληθώ περισσότερο με αυτούς που θεωρούν πως έχουν μόνο δικαιώματα. Σημασία και ουσία έχει το ότι έστω και με αυτό τον τρόπο που αναγκάστηκα πλέον να χρησιμοποιήσω, οι συμπολίτες μας θα μπορέσουν να αποκτήσουν διπλώματα οδήγησης, δικαίωμα που τους είχε στερηθεί εδώ και 10 μήνες.

Κλείνοντας θέλω να διαβεβαιώσω τους «πατέρες» του συλλόγου εργαζομένων της Π.Ε. Χίου, πως απευθύνθηκαν με αυτό τον τρόπο σε λάθος αιρετό. Στον αιρετό και πολίτη αυτού του τόπου που πρεσβεύει την άποψη, πως ηγέτης και σωτήρας αυτής της χώρας θα είναι ο πρωθυπουργός που θα επιβάλλει την αξιολόγηση στην Δημόσια Διοίκηση και θα διακόψει το καθεστώς μονιμότητας των Δημοσίων Υπαλλήλων.

Όποιος διαθέτει προσόντα και εργάζεται ευσυνείδητα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν."

 

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 12/12/2019 - 15:57

Με το Δήμαρχο Χίου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη συναντήθηκε ο Υπεύθυνος του Αθλητικού Συλλόγου Chios Karate Academy Γιάννης Τσαρούχας από κοινού με δασκάλους και μέλη του Σωματείου και τον ενημέρωσαν για το Διεθνές Σεμινάριο και Κύπελλο “International Seminar and Cup” το οποίο θα διεξαχθεί από τις 13 έως τις 15 Δεκεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Καμποχώρων με μεγάλη συμμετοχή από πολλές ελληνικές πόλεις αλλά και χώρες του εξωτερικού. Ο Δήμαρχος συνεχάρη τον κ. Τσαρούχα και τους αθλητές του Συλλόγου για την πρωτοβουλία και τόνισε πως ο Δήμος Χίου  σταθεί υποστηρικτής ενεργειών και πρωτοβουλιών με γνώμονα την προαγωγή της ευγενούς άμιλλας και του αθλητικού ιδεώδους.