Απάντηση Β. Ποταμούση για ασθενοφόρο Καρδαμύλων

Με "καρφιά" για "μικροπολιτικές μεθοδεύσεις" από τον αντιδήμαρχο Σ. Ντομάτα
Πέμ, 27/01/2022 - 10:20

Στα λεγόμενα χθες του αντιδημάρχου Σ. Ντομάτα σχετικά με τη στάση της, ως Προέδρου της ΝΟΔΕ, επί του αιτήματος για επάνδρωση του ασθενοφόρου των Καρδαμύλων, απαντά η Βιβή Ποταμούση, με το παρακάτω κείμενο:

"Δίκιο έχει ο κ.αντιδήμαρχος. Χωρίς γιατρούς και χωρίς ασθενοφόρο δεν γίνεται ανάπτυξη. Είναι πολύ ευχάριστο που του πήρε μόνο δυόμιση χρόνια να το καταλάβει...                                                   

Για την ιστορία, όταν έκανα αίτηση για την Αμανή επικοινώνησα και με τον πρόεδρο της Τ.Κ. Καρδαμύλων και του ζήτησα υποψήφιους οδηγούς για την προκήρυξη που ήταν ανοικτή.

Ο Πρόεδρος βρήκε έναν άνθρωπο ο οποίος με πήρε τηλέφωνο. Κατά την επικοινωνία μας, μου είπε ότι είχε κάνει αίτηση την προηγούμενη φορά που άνοιξε η προκήρυξη για Αμανή και Κέντρο Υγείας Χίου.

Είχε τα μόρια και για τις δύο θέσεις, επέλεξε την Χίο και περίμενε ειδοποίηση για να αναλάβει.

Όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούσε να κάνει ξανά αίτηση. Οπότε τι να πω για τα Καρδάμυλα στο Υπουργείο;

Βρείτε μας και οδηγό που θα δουλευει 24/7 για να τον προσλάβετε;

Όταν ήμουν Πρόεδρος της ΝΟΔΕ και ήταν Αντιδήμαρχος γιατί δεν πήρε ένα τηλέφωνο, όπως λέει ότι έκανε με τον νυν Πρόεδρο της ΝΟΔΕ, για να συζητήσουμε τα προβλήματα των Καρδαμύλων;

Εγώ θα ευχηθώ καλή επιτυχία στην προσπάθεια και θα δηλώσω, ακόμη μία φορά, ότι είμαι ΕΔΩ για να τον βοηθήσω όπου χρειαστεί.

Ο τόπος μας είναι μικρός και χρειάζεται ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ και όχι φτηνές, μικροπολιτικές μεθοδεύσεις. Όλοι γνωριζόμαστε"...

Σχετικά Άρθρα