Χίος, Κυριακή 19 Ιανουαρίου

«Αυτοπροσώπως» με τον Άρη Χατζηκομνηνό

Ο Αντιπεριφερειάρχης Λέσβου στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV
Δείτε τις Φωτογραφίες
Κυρ, 01/12/2019 - 19:37

Ο Άρης Χατζηκομνηνός Αντιπεριφερειάρχης Λέσβου είναι ο καλεσμένος του Γιάννη Τζούμα, στην ΑΛΗΘΕΙΑ TV, την Πέμπτη στις 7.00 και στις 11.00 μ.μ. στην εκπομπή «Αυτοπροσώπως».

Ο Άρης Χατζηκομνηνός… άγνωστος σε μας, αφού παρά την Περιφερειακή μας Ενότητα, παραμένουμε στην φυσική μας… ανεξαρτησία, που την λές και απομόνωση, γεννήθηκε το 1960 και φυσικά είναι πασίγνωστος στο νησί του, αφού εκτός από μαχόμενος Δικηγόρος, διετέλεσε μεταξύ άλλων Πρόεδρος της ΝΟΔΕ της Ν.Δ. απέτυχε δύο φορές να εκλεγεί Βουλευτής ελέω του εκλογικού Νόμου του… κυρίου Κούβελα, εκλέχτηκε όμως Δήμαρχος Μυτιλήνης την τετραετία 2002 – 2006, για να καθίσει στη συνέχεια στα έδρανα της Αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο ενώ ταυτόχρονα διετέλεσε για δύο χρόνια Διοικητής του Βοστάνειου Νοσοκομείου.

Πολιτικό όν, παιδί της… πιάτσας, σπουδάζει στη νομική Αθηνών και παράλληλα εργάζεται στα Λιπάσματα της Ελευσίνας, δεν υπάρχει πέτρα στα κοινά στη Λέσβο, που να μην την έχει περπατήσει, κάνει ένα μικρό διάλλειμα από την πολιτική και το 2019 επανακάμπτει αυτή τη φορά στηρίζοντας τον Κ. Μουτζούρη στην… κόντρα του με την Χρ. Καλογήρου.

Ο Περιφερειάρχης τον επιλέγει ως Γεωγραφικό Αντιπεριφερειάρχη Λέσβου και σήμερα κρατά το τιμόνι του γειτονικού μας νησιού.

Εξαιρετικά δυναμικός, μπορεί να κατηγορηθεί και ως... ακραίος, πολλές φορές στην συνέντευξη χρησιμοποιεί τον όρο «λαθρομετανάστες» που πάντως τον τεκμηριώνει πολιτικά και νομικά, χωρίς στρογγυλό λόγο αλλά ευθύ, έχει μονίμως ένα συγκρατημένο χαμόγελο στο πρόσωπο, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν κρύβεται ή μασάει τα λόγια του, σε σημείο που τον αντιπολιτευτικό του λόγο στην Κυβερνητική πολιτική στα νησιά θα τον ζήλευε και ο… Αλέξης Τσίπρας.

 Και αυτό γιατί δεν είναι δήθεν και προσχηματικός αλλά τεκμηριωμένος και ουσιαστικός, φανερώνοντας έναν πολιτικό με ωριμότητα ηλικίας και εμπειρίας, που δεν έχει πρόβλημα να κολλήσει οποιονδήποτε στον τοίχο, που δεν καταλαβαίνει την ιδιαιτερότητα των νησιών του Αιγαίου, στα οποία βεβαίως δεν βλέπει καμιά αντιπαλότητα.

Τα υπόλοιπα στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV, της οποίας είναι και ο ίδιος τηλεθεατής, χωρίς να μπορεί να μας απαντήσει που οφείλεται η μεγάλη τηλεθέαση μας στη Μυτιλήνη και τη Λήμνο, με την έννοια της τοπικότητας της θεματολογίας μας.

Σχετικά Άρθρα

Σάβ, 18/01/2020 - 20:40

Την ανάγκη αποσυμφόρησης των νησιών από τον υπερπληθυσμό μεταναστών και προσφύγων συζήτησε σήμερα ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, με τον πρόεδρο της Ένωσης Δήμων της χώρας Δημήτρη Παπαστεργίου.

Λεπτομέρειες δεν ανακοινώθηκαν πέραν της λακωνκής ανάρτησης του υπουργού στην οποία σημειώνει: 

Συναντήθηκα σήμερα με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου και διαπιστώσαμε για την ανάγκη δίκαιης κατανομής της μεταναστευτικής κρίσης στην ενδοχώρα στα πλαίσια μιας συνολικής αντιμετώπισης του προβλήματος. Με χαρά άκουσα την άποψη του για την ανάγκη αποσυμφόρησης των νησιών.