Διαβεβαιώσεις ότι θα ανοίξουν τα ΕΛΤΑ σε Βολισσό και Καρδάμυλα

Παρέμβαση και από Στ. Κάρμαντζη στη διοίκηση των ΕΛΤΑ για το θέμα
Τετ, 19/08/2015 - 15:58

Για τρίτη ημέρα σήμερα παραμένουν κλειστά τα υποκαταστήματα των ΕΛΤΑ σε Βολισσό και Καρδάμυλα αλλά η διοίκησή τους, σε κεντρικό επίπεδο υπόσχεται ότι θα λύσει το πρόβλημα.

Συγκεκριμένα σε επικοινωνία που είχε με τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο των ΕΛΤΑ, κ.κ. Μελαχροινό και Κεκερή ο Βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας, Νότης Μηταράκης εξήγησε το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί  με το απρόσμενο κλείσιμο των καταστημάτων στη Βολισσό και τα Καρδάμυλα και ζήτησε την άμεση εξεύρεση λύσης. Η διοίκηση των ΕΛΤΑ τον διαβεβαίωσε ότι άμεσα– εντός ελάχιστων ημερών – θα αποσπαστεί προσωπικό για την επαναλειτουργία των δύο καταστημάτων και θα τοποθετηθεί το συντομότερο δυνατόν μόνιμο προσωπικό.

Στο ζήτημα παρενέβη και ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου, Σταμάτης Κάρμαντζης, ο οποίος σε επιστολή του προς τον Πρόεδρο των ΕΛΤΑ αναφέρει:

« Οφείλω να επισημάνω ότι οι υπηρεσίες που προσφέρουν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ειδικά σε απομακρυσμένες ακριτικές περιοχές είναι πολλαπλές και πολύτιμες για μεγάλες κατηγορίες του πληθυσμού (συνταξιούχοι, ηλικιωμένοι, μόνιμοι κάτοικοι και επισκέπτες).

Δυστυχώς στη Χίο τα τελευταία χρόνια ζούμε μια διαρκή υποβάθμιση αυτών των υπηρεσιών με συνεχές κλείσιμο Υποκαταστημάτων των ΕΛ.ΤΑ. γι’ αυτό και εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία μας.

Παρακαλώ στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης που οφείλει να διακατέχει έναν οργανισμό όπως τα ΕΛ.ΤΑ. να επανεξεταστεί αυτή η απόφαση και να επαναλειτουργήσουν τα Υποκαταστήματα Καρδαμύλων και Βολισσού.»

Σχετικά Άρθρα