Έχει κι άλλη… ουρά η παράδοση της Παθολογικής;

Τρί, 09/08/2022 - 15:59

Οι μήνες περνούν, το έργο στην παθολογική κλινική του "Σκυλιτσειου" προχωρά, αλλά το ζητούμενο, που είναι ο χρόνος παράδοσής της, παραμένει ακόμη αναπάντητο, τουλάχιστον από πλευράς της διοίκησης του Νοσοκομείου που θα είναι ο τελικός αποδέκτης του έργου, το οποίο κατασκευάζεται από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Ερωτώμενη σήμερα, κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στο Ράδιο "Αλήθεια", η Διοικήτρια, Ελένη Κανταράκη, παρέπεμψε στον Αντιπεριφερειάρχη Χίου, Παντελή Βρουλή, για ανακοινώσεις περί του χρονοδιαγράμματος παράδοσης, αφού εκτός των κτιριακών παρεμβάσεων υπάρχει και η εκκρεμότητα του εξοπλισμού.

«Έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση. Περιμένω το πράσινο φως από την Περιφέρεια για το πότε θα ολοκληρωθεί το κτίριο, καθώς και μια απάντηση από τον κο Βρουλή για το υποέργο του εξοπλισμού. Αν το κτίριο παραδοθεί, υπάρχει ωστόσο κι ένα πλάνο στο μυαλό μας για μετεγκατάσταση…», ανέφερε η κα Κανταράκη και συνέχισε:

«Έχουμε φάει όλο τον γάιδαρο και είμαστε στην ουρά. Είμαι όμως αισιόδοξη γιατί βλέπω με τα μάτια μου  ότι έχουν μπει όλα στη θέση τους.»

Από το Νοσοκομείο, κατέληξε, προχωρούν οι διαδικασίες και για τη λειτουργία της ψυχιατρικής κλινικής που θα στεγαστεί στο ισόγειο του συγκεκριμένου κτιρίου.

Σχετικά Άρθρα