Ενδιαφέρον για τα 200 χρόνια ελευθερίας

Σάβ, 16/01/2021 - 11:45

Ο Δήμος Χίου, δια της Συντονιστικής Επιτροπής επετειακών εκδηλώσεων, καλεί κάθε συντοπίτη ενδιαφερόμενο, να δηλώσει την επιθυμία συμμετοχής στα παρακάτω έργα - δράσεις που σχετίζονται με τις επετειακές εκδηλώσεις.

  1. Βραδινή προβολή εικόνων σε τοίχο δημόσιου χώρου: Χρονική διάρκεια 15 -20 ημερών ανά 5 ημέρες κατά τους θερινούς μήνες - Υλικό προβολής κατόπιν συνεννόησης.
  2. Δημιουργία 10-λεπτου video με μουσική επένδυση και με αναφορά στα 200 χρόνια της ζωής της Χίου: Κείμενα θα δοθούν - Χρόνος υλοποίησης μέχρι τον προσεχή Μάρτιο.
  3. Ηχητική υποστήριξη και φωτισμός κατά τις θερινές εκδηλώσεις στην κεντρική πλατεία και το Ομήρειο.
  4. Δημιουργία αναμνηστικών αντικειμένων προς πώληση με το Σήμα των Επετειακών Εκδηλώσεων (αποκλειστική δυνατότητα πώλησης από τον / τους ενδιαφερόμενο / νους): σημαίες, μπλουζάκια, ποτήρια κ.λπ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες για καθένα από τα αναφερθέντα έργα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο: 6946680012 (Παύλος Καλογεράκης) και να αποστέλλουν τις απαντήσεις τους στο (chioscity21@gmail.com) και κατά το δυνατόν, μέχρι την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου.

Είναι προφανές ότι με ιδιαίτερη χαρά θα δεχθούμε χορηγίες ως ένδειξη πατριωτικής προσφοράς στις επετειακές εκδηλώσεις..

 

Παύλος Καλογεράκης

Σχετικά Άρθρα