Το "ευχαριστώ" του Δημάρχου Ψαρών

«Σταγόνα αγάπης στα Ψαρά 2022»
Δείτε τις Φωτογραφίες
Τρί, 17/05/2022 - 07:15

Ολοκληρώθηκε με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα η αποστολή «Σταγόνα αγάπης στα Ψαρά 2022» από τα μέλη της Φυσιολατρικής Λέσχης Φίλων Φουσκωτών Σκαφών “Ναυτίλος”.

Με την ευκαιρία αυτή ο Δήμαρχος Ψαρών Κ. Βρατσάνος ανακοίνωσε τα εξής: 

"Την περασμένη Πέμπτη και μέχρι την Κυριακή 15 Μαΐου τριάντα εθελοντές άφησαν την Αθήνα και την Πάτρα, τις εκεί προσωπικές, οικογενειακές και επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, διέσχισαν το Αιγαίο με πέντε φουσκωτά σκάφη και ήρθαν στο νησί μας προκειμένου να δείξουν έμπρακτα το ενδιαφέρον, την αλληλεγγύη, την ανθρωπιά και την αγάπη τους στην άλλη Ελλάδα, τη νησιωτική, την ακριτική, την κάπως παραμελημένη και ξεχασμένη.

Στις τέσσερις μέρες της παραμονής τους στο ακριτικό νησί μας "πρόλαβαν" να προσφέρουν τις τόσο πολύτιμες ιατρικές τους υπηρεσίες, σε 200 και πλέον μόνιμους κατοίκους των Ψαρών, μέσω των 12 ιατρείων όλων των ειδικοτήτων που στήθηκαν, να κάνουν δεκάδες κατ’ οίκον επισκέψεις σε συμπολίτες μας με δυσκολίες μετακίνησης, να προσφέρουν πολύτιμο εξοπλισμό στο ιατρείο και στα σχολεία του νησιού μας.

Θα ήθελα να εκφράσω τις πιο θερμές μας ευχαριστίες σε όλους τους φίλους-μέλη της ομάδας του ΝΑΥΤΙΛΟΥ για την τόσο πολύτιμη προσφορά τους και την αγάπη με την οποία έχουν αγκαλιάσει το νησί μας και τους κατοίκους του.

Τέτοιου είδους πρωτοβουλίες μας γεμίζουν αισιοδοξία και δύναμη για να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες και να προχωράμε μπροστά με βασικό στόχο την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης όλων των κατοίκων του νησιού μας."

Σχετικά Άρθρα