Χίος, Κυριακή 29 Μαρτίου

Ευχές του Δήμου Οινουσσών για την Πρωτοχρονιά του 2020

Δευ, 30/12/2019 - 19:30

Αγαπητοί συμπατριώτες και συμπατριώτισσες

Αγαπητοί Φίλοι της ακριτικής μας πατρίδας

 

        Ευχόμαστε ολόψυχα μια Ευτυχισμένη και δημιουργική Νέα Χρονιά με υγεία, ειρήνη, αγάπη, δυναμισμό κι αισιοδοξία.

        Ευχόμαστε ο ερχομός του 2020 ν’ αποτελέσει την ελπιδοφόρα αρχή για να κατακτήσουμε τους στόχους και να ανακτήσουμε τις αυθεντικές αξίες της ζωής, την ανθρωπιά, την αλληλεγγύη, την αγάπη για τον Χριστό, την ευθύνη για την προκοπή του τόπου μας, την πίστη στις δυνάμεις μας, τη μεγιστοποίηση των προσπαθειών μας για να κερδίσουμε περισσότερο φως, αλήθεια και ζωή.

         Επί τω Νέω Έτει προσκαλούμε τους συμπολίτες μας:

Α. Την Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020 στον Ιερό Ναό Αγ. Νικολάου Οινουσσών για την Θεία Λειτουργία του Μεγ. Βασιλείου και Δοξολογία για το Νέο Χρόνο.

Β. Τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020 στις 11.30 π.μ. στην αίθουσα «Μαρίας Π. Λαιμού» για την ευλόγηση της Αγιοβασιλόπιτας του Δήμου και του Συλλόγου «Φίλοι Οινουσσών».   

       Θα έχομε την ευκαιρία να καλωσορίσουμε το Νέο Χρόνο με κάλαντα και ν’ ανταλλάξουμε ευχές και σκέψεις για την προσεχή περίοδο και για τους στόχους του Δήμου στο 2020.

Ο Δήμαρχος Οινουσσών Γεώργιος Στ. Δανιήλ

Σχετικά Άρθρα

Κυρ, 29/03/2020 - 11:45

Πριν λίγο διάστημα σε μια από τις τακτικές μας συναντήσεις, Περιφέρεια και Δήμος, με τη συμμετοχή των Τεχνικών μας Υπηρεσιών συζητήσαμε και αξιολογήσαμε ό,τι έχει σχέση με το σπουδαιότατο για τη Χίο έργο που αφορά το αεροδρόμιο και την ολοκλήρωση της επέκτασής του. Θέσαμε χρονοδιάγραμμα ενεργειών, παράλληλα με την αξιοποίηση όλων εκείνων των σημαντικών ενεργειών και προσπαθειών που είχαν ήδη προηγηθεί από τους προκατόχους όλων των βαθμών της ιεραρχίας για την ολοκλήρωσή του.

Με την έγκριση των περιβαλλοντικών όρων, που ανακοινώθηκαν από τον Υπουργό, έχουμε ακόμα ένα βασικό βήμα για τη σταδιακή ολοκλήρωση του έργου. Ενωμένοι και σε απόλυτη συνεργασία και συνεννόηση, Περιφέρεια και Δήμος συνεχίζουμε δυνατά για την επίλυση και ολοκλήρωση ζωτικής σημασίας έργων όπως Φράγμα Κόρης Γεφύρι, λιμενικές υποδομές αλλά και άλλων  χρονιζόντων  προβλημάτων, γιατί αυτό έχει ανάγκη ο τόπος μας τις κρίσιμες ώρες που διανύουμε και ειδικότερα εν μέσω των κορυφαίων προβλημάτων  του κορονοϊού και του μεταναστευτικού.