Χίος, Κυριακή 19 Ιανουαρίου

Φτιάχνεται το στέγαστρο...κόλλησε ο δρόμος!

Δείτε τις Φωτογραφίες
Τετ, 23/10/2019 - 19:34

Το χιούμορ είναι ένα από τα μεγαλύτερα προτερήματα μου.

 Γι'αυτό θα ξεκινήσω με τους στίχους του Τάκη Μπίνη "Ήρθαν τα μαντάτα σου, πάτησες την γάτα σου" ! "Επήγες κι έπεσες μες στους ατσίδες και σου τα φάγανε οι παπατζήδες"

Αυτό είναι για τα κακά μαντάτα.

 Θα ξεκινήσω όμως από τα καλά νέα όπως θα δείτε στις φωτογραφίες ξεκίνησαν να υλοποιήσουν την αποπεράτωση του στεγάστρου ή κιόσκι στο πάρκιν της Φάρκαινας.

Το είχαμε προβάλλει και υποδείξει με δημοσίευμα στις 4 Οκτωβρίου 2019 με τον τίτλο: Πότε θα τελειώσει το κιόσκι ή στέγαστρο στο πάρκιν της Φάρκαινας; Μπράβο που το έργο θα τελειώσει για το καλό των πολιτών και του κοινωνικού συνόλου ! Έρχεται χειμώνας βροχές βοριάδες και νοτιάδες και είναι μέρος που το κτυπούν όλοι οι καιροί ! Ούτε να βρέχεται ούτε να κρυώσει ο κοσμάκης που περιμένει το λεωφορείο για να κατεβεί στην πόλη ! Ένα μεγάλο Εύγε !

Πάμε τώρα στα κακά μαντάτα κι όπως λέει το τραγούδι τα φάγανε οι παπατζήδες και οι ατσίδες !

Η επέκταση του δρόμου της οδού Χρήστου πίσω από το αεροδρόμιο, έχει καταντήσει σκέτο φάντασμα σαν της κόρης τό γεφύρι ! Δεν ξέρω ποιοί είναι αρμόδιοι φορείς αλλά γενικά η πολιτεία έχει συνέχεια για όλους τους τομείς της διακυβέρνησης του τόπου.

 Αγαπητοί νέοι άρχοντες φροντίστε να ξεμπλέξετε και να τελειώσει και αυτό το έργο.

Έχουμε στην Χίο τα καλύτερα συνεργεία μηχανικούς και εργολάβους σταματήστε να δίνετε τα έργα σε ξένους, που δεν γνωρίζετε από πού κρατάει η σκούφια τους !

Πιστεύω τα παθήματα να σας γίνουν μαθήματα και σταματήστε να ξηλώνετε τσιμεντένιες ράμπες από πρόχειρα πάρκιν και δείξτε όλη την ενέργεια στην υλοποίηση των έργων που αφορούν την Χίο τον τόπο μας και τους πολίτες και όσους σας ψήφισαν και σ'όσους σας μαύρισαν !

Τώρα εσείς κυβερνάτε ! Αποδείξτε το με το έργο σας γιατί απ'αυτό θα κριθείτε στο μέλλον !

Καλό βράδυ .

Χίος 23 Οκτωβρίου 2019 Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικά Άρθρα

Κυρ, 19/01/2020 - 20:55

Πιθανότητα διάσπασης της παναιγιακής κινητοποίησης της Τετάρτης διαφαίνεται στο ορίζοντα, αφού σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν φορείς, προεξάρχοντος του ΚΚΕ, που διαφωνούν με το τελικό πλαίσιο όπως έχει διαμορφωθεί, με την αφίσα που κυκλοφορεί, που παρακάμπτει το προσφυγικό πρόβλημα, αναφέροντας μόνο το μεταναστευτικό και από το γεγονός ότι φημολογείται ότι για παράδειγμα στην περίπτωση της Χίου θα υπάρξει μόνο ως ομιλητής ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου.  

Αν οι φήμες επιβεβαιωθούν δεν είναι απίθανο να δούμε τελικά δυό συγκεντρώσεις και στο θέμα αυτό.