Χίος, Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου

Φτιάχνεται το στέγαστρο...κόλλησε ο δρόμος!

Δείτε τις Φωτογραφίες
Τετ, 23/10/2019 - 19:34

Το χιούμορ είναι ένα από τα μεγαλύτερα προτερήματα μου.

 Γι'αυτό θα ξεκινήσω με τους στίχους του Τάκη Μπίνη "Ήρθαν τα μαντάτα σου, πάτησες την γάτα σου" ! "Επήγες κι έπεσες μες στους ατσίδες και σου τα φάγανε οι παπατζήδες"

Αυτό είναι για τα κακά μαντάτα.

 Θα ξεκινήσω όμως από τα καλά νέα όπως θα δείτε στις φωτογραφίες ξεκίνησαν να υλοποιήσουν την αποπεράτωση του στεγάστρου ή κιόσκι στο πάρκιν της Φάρκαινας.

Το είχαμε προβάλλει και υποδείξει με δημοσίευμα στις 4 Οκτωβρίου 2019 με τον τίτλο: Πότε θα τελειώσει το κιόσκι ή στέγαστρο στο πάρκιν της Φάρκαινας; Μπράβο που το έργο θα τελειώσει για το καλό των πολιτών και του κοινωνικού συνόλου ! Έρχεται χειμώνας βροχές βοριάδες και νοτιάδες και είναι μέρος που το κτυπούν όλοι οι καιροί ! Ούτε να βρέχεται ούτε να κρυώσει ο κοσμάκης που περιμένει το λεωφορείο για να κατεβεί στην πόλη ! Ένα μεγάλο Εύγε !

Πάμε τώρα στα κακά μαντάτα κι όπως λέει το τραγούδι τα φάγανε οι παπατζήδες και οι ατσίδες !

Η επέκταση του δρόμου της οδού Χρήστου πίσω από το αεροδρόμιο, έχει καταντήσει σκέτο φάντασμα σαν της κόρης τό γεφύρι ! Δεν ξέρω ποιοί είναι αρμόδιοι φορείς αλλά γενικά η πολιτεία έχει συνέχεια για όλους τους τομείς της διακυβέρνησης του τόπου.

 Αγαπητοί νέοι άρχοντες φροντίστε να ξεμπλέξετε και να τελειώσει και αυτό το έργο.

Έχουμε στην Χίο τα καλύτερα συνεργεία μηχανικούς και εργολάβους σταματήστε να δίνετε τα έργα σε ξένους, που δεν γνωρίζετε από πού κρατάει η σκούφια τους !

Πιστεύω τα παθήματα να σας γίνουν μαθήματα και σταματήστε να ξηλώνετε τσιμεντένιες ράμπες από πρόχειρα πάρκιν και δείξτε όλη την ενέργεια στην υλοποίηση των έργων που αφορούν την Χίο τον τόπο μας και τους πολίτες και όσους σας ψήφισαν και σ'όσους σας μαύρισαν !

Τώρα εσείς κυβερνάτε ! Αποδείξτε το με το έργο σας γιατί απ'αυτό θα κριθείτε στο μέλλον !

Καλό βράδυ .

Χίος 23 Οκτωβρίου 2019 Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικά Άρθρα

Δελτίο τύπου του Δήμου Χίου
Τετ, 11/12/2019 - 07:03

Σχετικά με τη σημερινή συνέντευξη του κ.Βουρνού και τις αναφορές του στην νέα δημοτική αρχή θελουμε να επισημάνουμε τα εξής. Ο κ. Βουρνούς μάλλον δεν έχει καταλάβει ότι απήλθε της δημοτικής αρχής και ότι ο Λαός της Χίου τον κατέταξε τρίτο στις επιλογές του, αποδοκιμάζοντας και την πολιτική και την διοίκηση του.

Κατανοούμε την αξεπέραστη -όπως φαίνεται από την μέχρι τώρα πολιτική του συμπεριφορά- πίκρα  για την εκλογική του ήττα που είναι και η αιτία της τόσο πολεμικής αντιπολιτευτικής του τακτικής,  με τον πιο κραυγαλέο τρόπο και από το πρώτο δευτερόλεπτο που αναλάβαμε το τιμόνι του Δήμου. Το γεγονός αυτό είναι πρωτοφανές για την αυτοδιοίκηση, οπότε ας μην κόπτεται τόσο υποκριτικά για δήθεν συναίνεση και στήριξη!Είναι αυτό το «καινούργιο» που ευαγγελιζόταν και που τελικά συνεχίζει και ως αντιπολίτευση να λειτουργεί και να συμπεριφέρεται εκπροσωπώντας  το πιο παλιό από το παλιό!

Δεν θα τον παρακολουθήσουμε στον αποπροσανατολισμό του για να παραμείνει στην επικαιρότητα και να παρουσιάζει το μαύρο ως  άσπρο στα πεπραγμένα  της δημοτικής του αρχής την οποία το εκλογικό αποτέλεσμα έκρινε εκκωφαντικά. Ωστόσο, η Χίος τον έκρινε και τον κατέταξε! Συνιστούμε, λοιπόν, στον κ Βουρνού πολλή ψυχραιμία και πολλή υπομονή! Πράγματι, όπως ο ίδιος λέει, βήμα βήμα κτίζονται όλα και συμφωνούμε σε αυτό! Με μόνη διαφορά, ότι άλλο το βήμα της χελώνας και άλλο  του αλόγου!

Όσο για την νέα δημοτική αρχή της Χίου μας, απλά, εμείς και ξέρουμε και θελουμε και μπορούμε!!!