Χίος, Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου

Κατ' αρχήν πρώτος νικητής στις εκλογές οι... παραλίες

Κυρ, 02/06/2019 - 10:58

Αν συνεχιστεί ό ίδιος ρυθμός στην πρεσέλευση πολιτών στα εκλογικά τμήματα, ίσως πρώτος νικητής του επαναληπτικού γύρου των Περιφερειακών και Δημοτικών εκλογών αποδειχθούν οι... παραλίες, αφού η συμμετοχή στην ψηφοφορία είναι ακριβώς η μισή.

Περισσότερη εικόνα θα υπάρχει βεβαίως προς το μεσημέρι, αλλά η τάση έχει ήδη διαφανεί. Αυτό έχει βέβαια σχέση και με το γεγονός της απουσίας των σταυρών, αλλά εκφράζει σίγουρα μια τάση δυσαρέσκειας με την έννοια ότι πολλοί θεωρούν ότι η διαδικασία δεν τους αφορά, πράγμα φυσικά λανθασμένο αφού Περιφερειάρχης και Δήμαρχος θα εκλεγεί έτσι κι' αλλιώς από τους συμμετέχοντες.

Σχετικά Άρθρα

Κυρ, 22/09/2019 - 07:52

Προκειμένου να βρεθεί λύση και τα Δ.Σ. των Νομικών προσώπων και να διευκολυνθεί η διαδικασία στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πέμπτης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβούλιου Παύλος Καλογεράκης συγκαλεί σύσκεψη την Τρίτη το απόγευμα.

Ο ίδιος σημειώνει σε δήλωση του:  Κάλεσα ΟΛΟΥΣ τους επικεφαλής των παρατάξεων (και τον Δήμαρχο) για συνεργασία (για 2η φορά), την Τρίτη (25/9) το απόγευμα προκειμένου να βρούμε ένα πλαίσιο συμφωνίας για τα Διοικητικά Συμβούλια των Νομικών Προσώπων λαμβάνοντας υπόψη τα εκλογικά ποσοστά αλλά και τους νόμους (που δεν μπορούμε να αγνοούμε ακόμα και εάν δεν μας αρέσουν). Η πρόσκληση έγινε αποδεχτή.