Χίος, Παρασκευή 7 Αυγούστου

Κατ' αρχήν πρώτος νικητής στις εκλογές οι... παραλίες

Κυρ, 02/06/2019 - 10:58

Αν συνεχιστεί ό ίδιος ρυθμός στην πρεσέλευση πολιτών στα εκλογικά τμήματα, ίσως πρώτος νικητής του επαναληπτικού γύρου των Περιφερειακών και Δημοτικών εκλογών αποδειχθούν οι... παραλίες, αφού η συμμετοχή στην ψηφοφορία είναι ακριβώς η μισή.

Περισσότερη εικόνα θα υπάρχει βεβαίως προς το μεσημέρι, αλλά η τάση έχει ήδη διαφανεί. Αυτό έχει βέβαια σχέση και με το γεγονός της απουσίας των σταυρών, αλλά εκφράζει σίγουρα μια τάση δυσαρέσκειας με την έννοια ότι πολλοί θεωρούν ότι η διαδικασία δεν τους αφορά, πράγμα φυσικά λανθασμένο αφού Περιφερειάρχης και Δήμαρχος θα εκλεγεί έτσι κι' αλλιώς από τους συμμετέχοντες.

Σχετικά Άρθρα

Ανακοίνωση του Συνδυασμού Σύμπραξη Δημιουργίας
Παρ, 07/08/2020 - 18:21

Όταν ένα ανιδιοτελές και αυθόρμητο κάλεσμα  προς άξιους  και εργατικούς δημοτικούς συμβούλους για κοινή δράση και δημιουργικό έργο, μια ενωτική προσπάθεια ώστε κάθε μέρα, οι Χιώτισσες και οι Χιώτες  να βλέπουν κάτι νέο, όμορφο και λειτουργικό που θα αναβαθμίζει την ποιότητα της καθημερινότητάς τους, ορίζεται αποστασία, αυτό λέγεται ξεκάθαρη προσπάθεια για διχόνοια του λαού εις βάρος του λαού.

 

Ο Δήμαρχος  Σταμάτης Κάρμαντζης και η δημοτική αρχή- συνεχίζουν αποφασιστικά και δυναμικά   για το κοινό συμφέρον  και για ένα εντελώς διαφορετικό αύριο της Χίου μας  και των πολιτών. Βλέπουν μόνο μπροστά ενωτικά και παραγωγικά, γιατί εν τέλει μόνο αυτό ενδιαφέρει τους συμπολίτες μας.