«Μπορείτε να μου βρείτε τις ιδεολογικές διαφορές του… Πολύδωρου και του… Σταμάτη;»

Ο Αντιδήμαρχος Βροντάδου και Β/Α Χίου Σιδερής Ντομάτας στην Αλήθεια ΤV
Δείτε τις Φωτογραφίες
Κυρ, 14/02/2021 - 21:09

Άκρως πολιτικοποιημένος από κούνια ο Αντιδήμαρχος Σιδερής Ντομάτας του… Πέτρου, δείχνει έντονη πολιτική ωριμότητα παρά τα 37 του χρόνια.

Από παιδί, γιός του Πέτρου Ντομάτα, ασχολούμενου με τα κοινά και το Δήμο Χίου πάνω από 30 χρόνια, σε νευραλγικές θέσεις και της αείμνηστης καλής Δημοτικής υπαλλήλου Μαρίας, ακούει σπίτι του μόνο πολιτικές συζητήσεις και Δημοτικά προβλήματα.

Μπολιάζεται νωρίς, αφού μετά τις σπουδές του και πριν αναλάβει την οικογενειακή επιχείρηση Πρακτορείου ΟΠΑΠ, αναλαμβάνει Γραμματέας της νεολαίας ΠΑΣΟΚ Χίου, όταν το Κόμμα του ήταν στην αντιπολίτευση, για να φύγει διαμαρτυρόμενος όταν έγιναν… Κυβέρνηση.

«Άλλα λέγαμε στον κόσμο προεκλογικά και άλλα κάναμε» λέει στον Γιάννη Τζούμα στην Αλήθεια ΤV την Πέμπτη στις 7.00 και στις 11.00 μ.μ. στην εκπομπή «Αυτοπροσώπως» ο Αντιδήμαρχος τώρα Βροντάδου και Β/Α Χίου, που ξεκίνησε από Δημοτικός Σύμβουλος του Πολύδωρου Λαμπρινούδη για να βρίσκεται σήμερα υπό τον Σταμάτη Κάρμαντζη.

Οξύμωρο δεν είναι τον… τσιγκλάμε; Για να πάρουμε την απάντηση: «Γιατί βλέπετε εσείς να έχουν καμιά… ιδεολογική διαφορά;»

Ώριμος, με στρωτό λόγο, ο άλλοτε Κομματικός νεολαίος, βλέπει σήμερα ότι δεν υπάρχουν πλέον ιδεολογίες και Κόμματα, υπάρχει μόνο η παγκοσμιοποίηση και οι αντίπαλοι της.

Μπαίνει με ορμή και ζήλο στα δύσκολα, αναλαμβάνοντας ένα πόστο, που δεν ξέρει κανέναν και δεν τον ξέρουν. Μετατρέπει το μειονέκτημα σε πλεονέκτημα και τώρα είναι από τους πλέον αγαπητούς του Δήμου στις περιοχές ευθύνης του.

Με θέρμη αναλύσει τα προβλήματα της βόρειας Χίου και βλέπει σε όλες τις ερωτήσεις το ποτήρι μισογεμάτο, βλέπει την ασχολία με τα κοινά ως… κληρονομικό μικρόβιο, θεωρεί την Χίο τυχερή, που έχει βουλευτή και υπουργό τον Νότη Μηταράκη, θέλει λύση του προσφυγικού μέσα από ένα κλειστό οργανωμένο ΚΥΤ στην ορεινή κεντρική Χίο και μένει πιστός στον Δήμαρχο για δυό λόγους. Γιατί έχει λόγο και γιατί δεν κάνει σε κανέναν κουμάντο. «Μας ελέγχει, τα ξέρει όλα, μας λέει, και δεν επεμβαίνει πουθενά, αισθάνομαι ότι προσφέρω και είμαι ελεύθερος, τι άλλο θέλω;»

Α, είναι και ΑΕΚτζής. Δεν υπάρχει Ντομάτας δηλώνει σε άλλη ομάδα.

Τα υπόλοιπα εξαιρετικώς ενδιαφέροντα δείτε τα τηλεοπτικά.

Σχετικά Άρθρα