Χίος, Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου

Μ.Βουρνούς:"Ο Κάρμαντζης δεν θα πετάξει στα σκουπίδια το έργο που παραδίδουμε"

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΒΟΥΡΝΟΥ
Δείτε το Βίντεο
Παρ, 30/08/2019 - 14:55

«Ο Κάρμαντζης δεν θα πετάξει στα σκουπίδια το έργο που του παραδίδουμε» ,ανέφερε ο απερχόμενος Δήμαρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς κλείνοντας τον απολογισμό της πενταετίας του.

Ο  απερχόμενος δήμαρχος Χίου, παρουσίασε επιγραμματικά το έργο της δημοτικής αρχής προτάσσοντας το τρίπτυχο Νερό, διαχείριση απορριμμάτων και ενέργεια, τονίζοντας ότι η επίλυση αυτών των θεμάτων και η σωστή αξιοποίηση τους είναι στην ουσία το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο του Νησιού.

Ο Μανώλης Βουρνούς, αναφέρθηκε σε όλα όσα έγιναν αλλά και σε όσα προγραμματίζονται να γίνουν την επομένη τετραετία εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η νέα  δημοτική αρχή θα ολοκληρώσει τα  ενταγμένα έργα.

Αναφορικά με την νέα περίοδο που ξεκινά στα έδρανα πλέον της αντιπολίτευσης ο Μανώλης Βουρνούς τόνισε ότι «δεν παίζει ρόλο στο ποιός θα κόψει την κορδέλα» και η «Πρωτοβουλία για την Χίο» θα είναι υπέρ και θα ψηφίζει κάθε έργο που έχει ήδη προγραμματίσει.

«Είμαστε ταγμένοι υπέρ της υλοποίηση των έργων που έχουμε ήδη  προγραμματίσει», ανέφερε ο απερχόμενος δήμαρχος συμπληρώνοντας ότι δεν «επιδίωξαν καμία θέση ευθύνης στο νέο δημοτικό σχήμα τα στελέχη της Πρωτοβουλίας».

Παράλληλα ο ίδιος, αναφερόμενος και στην διαχείριση του προσφυγικού- μεταναστευτικού, τόνισε ότι ένα βασικό προσωπικό του  λάθος είναι ότι δεν μπόρεσε εγκαίρως να πείσει για όλες τις διαστάσεις του ζητήματος  και περίμενε λύσεις  από αυτούς που ήταν αρμόδιοι( όπως την κυβέρνηση)  κάτι που δεν έγινε.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 12/12/2019 - 15:57

Με το Δήμαρχο Χίου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη συναντήθηκε ο Υπεύθυνος του Αθλητικού Συλλόγου Chios Karate Academy Γιάννης Τσαρούχας από κοινού με δασκάλους και μέλη του Σωματείου και τον ενημέρωσαν για το Διεθνές Σεμινάριο και Κύπελλο “International Seminar and Cup” το οποίο θα διεξαχθεί από τις 13 έως τις 15 Δεκεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Καμποχώρων με μεγάλη συμμετοχή από πολλές ελληνικές πόλεις αλλά και χώρες του εξωτερικού. Ο Δήμαρχος συνεχάρη τον κ. Τσαρούχα και τους αθλητές του Συλλόγου για την πρωτοβουλία και τόνισε πως ο Δήμος Χίου  σταθεί υποστηρικτής ενεργειών και πρωτοβουλιών με γνώμονα την προαγωγή της ευγενούς άμιλλας και του αθλητικού ιδεώδους.