Χίος, Σάββατο 17 Αυγούστου

Ν. Μηταράκης: Το αποτέλεσμα είναι μία ξεκάθαρη επιδοκιμασία της "συμφωνίας αλήθειας" του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους πολίτες

Δείτε το Βίντεο
Δευ, 27/05/2019 - 03:14

Ο βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας Ν. Μηταράκης, βρέθηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ1.

Ο κόσμος αποδοκίμασε την οικονομική πολιτική του κ. Τσίπρα

O κόσμος συνολικά αποδοκίμασε την οικονομική πολιτική του κ. Τσίπρα, ο οποίος από «μάγος» που θα έδινε λύσεις σε όλα το 2015, εξελίχθηκε σε έναν μνημονιακό πρωθυπουργό, ο οποίος επέστρεψε τη χώρα και το 2015 και το 2016 στην ύφεση, επέλεξε μια πολιτική υπερπλεονασμάτων που διέλυσε τη μεσαία τάξη, η οποία ήδη είχε περάσει δύσκολα χρόνια.

Το αποτέλεσμα είναι μία ξεκάθαρη επιδοκιμασία της "συμφωνίας αλήθειας" του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους πολίτες

Το αποτέλεσμα είναι μία ξεκάθαρη επιδοκιμασία της "συμφωνίας αλήθειας" του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους πολίτες και ξεκάθαρα έχει πει τις θέσεις του. Έγινε μια μεγάλη προσπάθεια από τον ΣΥΡΙΖΑ να διαστρεβλώσει τις θέσεις του κ. Μητσοτάκη τις τελευταίες εβδομάδες, κάτι που τελικά όπως φάνηκε δεν είχε ανταπόκριση στον λαό, όπως και η επιδοματική του πολιτική.

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 16/08/2019 - 14:39

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες της "Α" για την πρωτοβουλία του νέου Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη, να συγκαλέσει με το "καλημέρα" ανάληψης των καθηκόντων του σύσκεψη με τους νεοεκλεγμένους  Δημάρχους στο Βόρειο Αιγαίου με αντικείμενο το προσφυγικό - μεταναστευτικό, στην οποία θα γίνει επίσης ενημέρωση για το νέο ΕΣΠΑ.

Στην πρόσκληση που τους απευθύνει αναφέρονται τα εξής:

"Αγαπητέ κ. Δήμαρχε,

Σας εύχομαι καλή και επιτυχημένη θητεία!

Σας παρακαλώ να συμμετάσχετε στη Μυτιλήνη την Τετάρτη 4.9.2019 σε μια πρώτη συνάντηση γνωριμίας και, κυρίως, εργασίας με θέματα συζητήσεως τα παρακάτω:

  1. Διατύπωση κοινής θέσεως Δημάρχων – Περιφέρειας στο  θέμα «μεταναστευτικό» (το οποίο καθίσταται διαρκώς οξύτερο!).
  2. Ενημέρωση από τους αρμοδίους για το επόμενο χρηματοδοτικό πρόγραμμα Ε.Ε."