Ν. Μηταράκης: «Χαίρομαι που πλέον το 2021 δεν αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα των προηγούμενων ετών»

Συναντήσεις του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη στη Χίο
Δείτε τις Φωτογραφίες
Κυρ, 14/03/2021 - 21:50

Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου και Βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης, πραγματοποίησε διαδοχικές συναντήσεις, με σώματα ασφαλείας και αιρετούς, στο πλαίσιο επίσκεψής του στη Χίο.

Η αντζέντα άνοιξε με τον Δήμαρχο Οινουσσών, Γιώργο Δανιήλ και στη συνέχεια, πραγματοποίησε σειρά επισκέψεων στην Αστυνομική Διεύθυνση Χίου, στο Λιμεναρχείο Χίου και στο Ναυτικό Παρατηρητήριο ΧΙ - 21 του Ναυτικού Σταθμού Χίου.

Επίσης συναντήθηκε το Σάββατο 13/03 με το Λιμενάρχη Χίου, κ. Παντελή Βατούση, ευχόμενος καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Κατόπιν, μετέβη στην Αστυνομική Διεύθυνση Χίου, όπου και συνεχάρη τον Ταξίαρχο της ΕΛ.ΑΣ. και νέο Διευθυντή της Αστυνομίας Χίου κ. Γιώργο Κεβόπουλο, για την ανάληψη των καθηκόντων του.

Μετά το πέρας της επίσκεψης, ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Ελληνική Αστυνομία παίζει καθοριστικό ρόλο για την ασφάλεια των πολιτών. Ειδικά στα νησιά του Αιγαίου, για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων του μεταναστευτικού. Χαίρομαι που πλέον το 2021 δεν αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα των προηγούμενων ετών και ελπίζω τα επόμενα χρόνια να μην ξαναβιώσουμε ποτέ να δύσκολα χρόνια που ζήσαμε μετά το 2015».

Τέλος, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Ναυτικό Παρατηρητήριο ΧΙ - 21 του Ναυτικού Σταθμού Χίου.

Σχετικά Άρθρα