Χίος, Τρίτη 21 Ιανουαρίου

Ο Στρατηγός Δρίβας προέβλεψε την κρίση του Λιβυκού

Τετ, 11/12/2019 - 17:31
Χρ. Δρίβας

Το είχε αναφέρει στην πρόσφατη ομιλία του στο Ομήρειο και το επανέλαβε στην ΕΡΤ 3.

Αναφερόμαστε στον συμπατριώτη μας υποστράτηγο ε.α. Χρ. Δρίβα, που προέβλεψε την κίνηση Ερντογάν με την αυθαίρετη κήρυξη ΑΟΖ με την… κυβέρνηση μαριονέτα της Λιβύης.

Μάλιστα στην συνέντευξη του στην Λέλα Κεσίδου, στην εκπομπή «Έχουμε και λέμε» δίνει και άλλες λεπτομέρειες σχετικά με τις κινήσεις της Τουρκίας, το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων, τα εθνικά μας φοβικά μας σύνδρομα κ.λ.π.

Η έμπειρη και έγκυρη ιστοσελίδα «Βετεράνος» που αναφέρεται στο θέμα σημειώνει ότι η εμπειρία των 39 χρόνων του Στρατηγού Δρίβα, με πολεμική πείρα σε αποστολές στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε. αποδεικνύει περίτρανα ότι έχουμε τα στρατιωτικά μυαλά εκείνα, που μπορούν να «διαβάζουν» την Τουρκική εξωτερική και στρατηγική πολιτική.

Η ίδια συμπληρώνει με… νόημα ότι ο Στρατηγός αυτός είναι εκτός στρατεύματος στις κρίσεις του Μαρτίου.

Η προφητική αυτή συνέντευξη αυτή του Στρατηγού Δρίβα θα αναμεταδοθεί στο Ράδιο – αλήθεια το Σάββατο στις 10.30 π.μ.

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 21/01/2020 - 18:33

Ο περιορισμός των μεταναστευτικών ροών και η άμεση αποσυμφόρηση των νησιών αποτελούν προτεραιότητα της κυβέρνησης το επόμενο διάστημα, όπως επισήμανε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, σε χαιρετισμό του κατά την έναρξη των εργασιών του 1ου Γενικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, ο κ. Μηταράκης σημείωσε ότι για να επιτευχθεί ο στόχος αυτός, «είναι απαραίτητα δύο πράγματα, πρώτον, η αποτελεσματικότερη φύλαξη των συνόρων μας και, δευτερον, οι άμεσες επιστροφές όσων δε δικαιούνται διεθνούς προστασίας».

Τέλος, ο υπουργός ευχαρίστησε θερμά το αστυνομικό σώμα στο σύνολο του για τον ενεργό του ρόλο στην αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης.