Ο Σύριζα για τις Βρεφονηπιοκόμους καταγγέλλει τον... Σύριζα;

Δείτε τις Φωτογραφίες
Τρί, 21/06/2022 - 20:17

Από τον Σύριζα Χίου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση, με τις συνήθεις θα λέγαμε αιμχές για τους... κακούς Ν. Μηταράκη και Ελ. Κανταράκη.

Την δημοσιεύουμε ξανά, με την παρατήρηση των φωτογραφιών.

Αν προσέξουν καλά οι συντάκτες, μάλλον καταγγέλλουν τον Σύριζα, γιατί οι σχετικές αποφάσεις γι' αυτά που καταγγέλονται πάρθηκαν από το Δ.Σ. του Σκυλίτσειου, που διόρισε ο... Σύριζα:

«Μετά και τις επισκέψεις των υπουργών και λοιπών παρατρεχάμενων το αποτέλεσμα για τους κατοίκους της Χίου ήταν η περαιτέρω διάλυση του Νοσοκομείου.
Το 2008 ο διοικητής του Νοσοκομείου Ι. Ξενάκης έκανε αποδεκτό -προς τιμήν του- ένα πάγιο αίτημα του τότε ΔΣ του ΣΕΣΝΟΧ, και έβαλε στον οργανισμό δύο θέσεις βρεφονηπιοκόμων.

Αφήνοντας έτσι την «σφραγίδα του» σε ‘ένα κοινό όραμα με τους εργαζόμενους. Δηλαδή να μπουν οι βάσεις για την δημιουργία βρεφονηπιακού σταθμού. Ένα εγχείρημα που θα εξυπηρετούσε τις οικογένειες των εργαζομένων στο νοσοκομείο.

Εν έτι 2020 η νυν Διοικήτρια και το Δ.Σ του Νοσοκομείου επέλεξαν για άλλη μια φορά να αφήσουν την σφραγίδα τους εξαργυρώνοντας υποσχετικά γραμμάτια προς πάσα κατεύθυνση, και να καταργήσουν αυτές τις δύο θέσεις, βάζοντας ουσιαστικά ταφόπλακα στο όραμα των προκατόχων της. Σε ίδια χρονική στιγμή μάλιστα, που ο Πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης έκανε εξαγγελίες για δημιουργία νέων παιδικών σταθμών και προσλήψεις βρεφονηπιοκόμων.

Μάλλον δεν θα υπολόγισε τις δεσμεύσεις της κ. Κανταράκη και του κ. Μηταράκη».

Σχετικά Άρθρα