Ολοκληρώθηκε η πανελλαδική προγραμματική συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Ν.Ε. ΧΙΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ
Τρί, 06/07/2021 - 16:23

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της πανελλαδικής προγραμματικής συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τις οποίες η Ν.Ε. Χίου του κόμματος κρίνει επιτυχημένες με το παρακάτω δελτίο Τύπου που εξέδωσε:

"Στη συνδιάσκεψη μεγάλη και σημαντική ήταν η συμμετοχή των μελών της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χίου, του βουλευτή Χίου Ανδρέα Μιχαηλίδη, και του συντρόφου Αντώνη Κοτσακά.

Η πανελλαδική συνδιάσκεψη, εξαιτίας των ιδιαίτερων συνθηκών της πανδημίας, πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά. Είμαστε το μόνο κόμμα που έκανε μια τόσο μεγάλη κομματική εκδήλωση μέσω ίντερνετ. Το τεχνικό τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αξιοποίησε την τεχνολογία, την σύγχρονη μορφή επικοινωνίας, το ίντερνετ, και διοργάνωσε με επιτυχία την συζήτηση.

Την συνδιάσκεψη παρακολούθησαν 1602 σύνεδροι, και πήραν τον λόγο 128 σύντροφοι και συντρόφισσες.

Το κείμενο των προγραμματικών θέσεων συμπληρωμένο με τις προτάσεις των συνέδρων και το σχέδιο Πολιτικής Απόφασης είχαν ευρύτατη αποδοχή, πάνω από 95%.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επεξεργάζεται τις προγραμματικές του θέσεις, δημιουργεί ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο, ακούει την κοινωνία, και διαμορφώνει πολιτικές που δίνουν λύσεις στα προβλήματα των πολιτών.

Το κόμμα με τις θέσεις του και το πολιτικό του πρόγραμμα συνεχίζει να εργάζεται για την πολιτική αλλαγή και τον σχηματισμό προοδευτικής κυβέρνησης, για μια καλύτερη χώρα, για μια καλύτερη ζωή για όλους και για όλες".

 

 

Σχετικά Άρθρα