Ομαδικά "πυρά" στο Νομικό Πρόσωπο Δήμου Χίου για ελλείψεις σε αθλητικούς χώρου

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Τρί, 04/02/2020 - 12:19

Αυξάνονται οι αναφορές για δυσλειτουργίες στους αθλητικούς χώρους, που έχει υπό την εποπτεία του το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Χίου.

Μετά την πρωινή αναφορά στο Ράδιο «Αλήθεια» για το Ιωνικό Κολυμβητήριο, υπήρξε ενημέρωση ότι εγγράφως τόσο η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Χίου – Σάμου μαζί με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χίου, όσο και οι Τοπικές Ενώσεις Καλαθοσφαίρισης και Πετοσφαίρισης έχουν θέσει τις τελευταίες ημέρες στο Νομικό Πρόσωπο ζητήματα που χρίζουν άμεσης επέμβασης στο δημοτικό στάδιο Χίου και στα κλειστά γυμναστήρια.

Ειδικότερα για το δημοτικό στάδιο οι ενώσεις στίβου και ποδοσφαίρου εστιάζουν στα προβλήματα του ανεπαρκή φωτισμού και της κατάστασης των πυλώνων, θέτοντας ερωτηματικά και για τη στατική τους επάρκεια.

«Ασυντήρητοι και οξειδωμένοι πυλώνες, που δεν γνωρίζει κανείς το επίπεδο στατικής ασφάλειας σε σχέση με τους ασκούμενους και πως θα αντιδράσουν κάτω από έντονα καιρικά φαινόμενα, με φώτα που πότε λειτουργούν και πότε όχι, και τώρα πια μονίμως ο χώρος βρίσκεται στο απόλυτο σκοτάδι», αναφέρει μεταξύ άλλων η επιστολή προς το νομικό πρόσωπο που υπογράφουν ο Κώστας Τριαντάφυλλος από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Χίου Σάμου και ο Κώστας Νικολαϊδης από την ΕΠΣ, οι οποίοι ζητούν ενημέρωση για τις ενέργειες στις οποίες έχει προβεί το Ν.Π του Δήμου και το χρονοδιάγραμμα που υπάρχει με στόχο την αποτελεσματική αντιμετώπιση του θέματος στο σύνολό του (στατική επάρκεια πυλώνων και φωτισμός).

Από την άλλη, για τα κλειστά γυμναστήρια οι κύριοι Αλέξης Τσαρδάκας (Τ.Ε. ΕΟΚ Χίου) και Τάσος Ποδιάς (Τ.Ε. ΕΟΠΕ Χίου) μιλούν για σχεδόν ανύπαρκτη φύλαξη, επιτήρηση των χώρων, για ελλιπή έως ανύπαρκτη καθαριότητα των γηπέδων, για έλλειψη ζεστού νερού στα αποδυτήρια, ανύπαρκτο κλιματισμό και προπονήσεις σε θερμοκρασίες ψύχους ενώ τέλος αναφέρουν ότι και σ'αυτούς του χώρους υπάρχουν προβλήματα φωτισμού.

i_elleipsi_proypologismoy_stoys_athlitikoys_horoys_me_anagki_gia_fos_sto_dimotiko_stadio

Υπόμνημα Τ.Ε. μπάσκετ και βόλεϊ για Κλειστά Γυμναστήρια
Διαμαρτυρία στίβου-ποδοσφαίρου για κατάσταση πυλώνων φωτισμού σε Δημοτικό Στάδιο Χίου
Διαμαρτυρία στίβου-ποδοσφαίρου για κατάσταση πυλώνων φωτισμού σε Δημοτικό Στάδιο Χίου

Σχετικά Άρθρα