Οριστικό Διαζύγιο Μπελέγρη-Βεργίτση με την "Πρωτοβουλία"

Δείτε το Βίντεο
Τρί, 25/08/2020 - 14:55

Ως μια από τις πιο δύσκολες ανακοινώσεις χαρακτήρισε ο επικεφαλής της «Πρωτοβουλίας για τη Χίο» Μανώλης Βουρνούς την ανακοίνωση που εξέδωσε η δημοτική παράταξη κατά των δημοτικών της συμβούλων Γιώργο Μπελέγρη και Ανδρέα Βεργίτση.

Ο Μανώλης Βουρνούς, σε δηλώσεις του τόνισε ότι υπήρχαν συγκεκριμένες αποφάσεις της παράταξης, για τυχόν συνεργασία με την Δημοτική Αρχή, με τους Μπελέργη και Βεργίτση να μην τις υπολογίζουν και να προχωρούν σε απευθείας συζητήσεις με τον Δήμαρχο Χίου.

Παράλληλα ο τέως δήμαρχος Χίου υποστήριξε την άποψη ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι Μπελέγρης και Βεργίτης πρέπει να παραιτηθούν, καθώς ψηφίστηκαν από πολίτες που συμφωνούσαν με το πρόγραμμα της «Πρωτοβουλίας» και όχι της δημοτικής παράταξης του Σταμάτη Κάρμαντζη.

Την ανεξαρτητοποίηση τους από την «Πρωτοβουλία» κατέθεσαν ως απάντηση οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιώργος Μπελέγρης και Ανδρέας Βεργίτσης τονίζοντας ταυτόχρονα ότι δεν θα αναλάβουν καμία θέση αντιδημάρχου.

Οι δυο πρώην αντιδήμαρχοι τόνισαν σε δηλώσεις τους ότι γνώμονας για οποιαδήποτε συνεργασία με την Δημοτική Αρχή Κάρμαντζη θα είναι η συνέχιση του έργου της «Πρωτοβουλίας» και όχι οι καρέκλες.

Πάντως και οι δυο ανέφεραν ότι δεν έχουν την πρόθεση να παραιτηθούν από τα δημοτικά έδρανα, εκτιμώντας ότι οι πολίτες τους ψήφισαν αναγνωρίζοντας την προσφορά και το έργο τους την προηγούμενη πενταετία.

 

 

 

 

oristiko._diazygio_me_giorgo_mpelegri_kai_andrea_vergitsi

Σχετικά Άρθρα