Παντελής... προσφορά με έμφαση σε Φράγμα και Αεροδρόμιο

ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ - ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΧΙΟΥ Π. ΒΡΟΥΛΗΣ, ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟ ΤΟΥ Π. ΜΠΟΥΓΔΑΝΟ
Ακούστε το ηχιτικό
Παρ, 15/10/2021 - 13:23
Ηχητικό απόσπασμα: 

«Στη Χίο γνωριζόμαστε οι πάντες. Όπως δούλεψα στο Δήμο την περίοδο 2007 - 2010 το ίδιο θα κάνω και στην Περιφερειακή Ενότητα», ανέφερε πριν λίγο από το Ράδιο «Αλήθεια» ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Χίου, Παντελής Βρουλής, ο οποίος θα αναλάβει καθήκοντα από την 1η Νοεμβρίου.

«Είναι λογικό μετά από δύο χρόνια να γίνονται αλλαγές», ανέφερε και ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Κ. Μουτζούρη, για τον ορισμό του.

Διαδεχόμενος τον Παντελή Μπουγδάνο  ο κος Βρουλής επεσήμανε ότι η αλλαγή δεν σημαίνει ότι ο προκάτοχός του δεν έκανε κάτι καλά.

«Κάθε άλλο», είπε, «δούλεψε πολύ και άνοιξε πολλά θέματα».

«Θα ήθελα να παραμείνει στη θέση που ορίστηκε ο κος Μπουγδάνος», σχολίασε ο νέος Αντιπεριφερειάρχης.

Ο κος Βρουλής επεσήμανε ότι θα συνεχίσει στην ίδια γραμμή, θα δώσει έμφαση στα έργα του φράγματος Κόρης Γεφύρι και  του αεροδρομίου και σημείωσε ότι θα επιδιώξει συναίνεση στα θέματα της Χίου με όλους τους περιφερειακούς συμβούλους, απ’όλες τις παρατάξεις, ενώ δήλωσε ότι και οι σχέσεις του  με το Δήμαρχο Χίου είναι καλές και θα υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας.

Στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι την ανάληψη των καθηκόντων του τόνισε ότι εκείνο που προέχει είναι μια πρώτη επαφή με τους εργαζόμενους στην περιφέρεια.

Σχετικά Άρθρα