Χίος, Σάββατο 20 Ιουλίου

Παρουσίαση ψηφοδελτίου του ΚΚΕ στον Νομό Χίου

Δείτε το Βίντεο
Τρί, 18/06/2019 - 14:07

Στην εκλογή ενός «κουμουνιστή αιγιοπελαγίτη βουλευτή», όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε, στοχεύει το ΚΚΕ παρουσιάζοντας το ψηφοδέλτιο των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου για το νομό Χίου.

Οι υποψήφιοι Γιώργος Αμπαζής, Νατάσα Διακορώνα, Άρης Μιχαλάκης και  Χριστίνα-Ειρήνη Παληού, ζήτησαν από τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες και να εμπιστευτούν το ΚΚΕ καθώς, όπως τόνισαν. «είναι το μοναδικό κόμμα που αποτελεί ανάχωμα στις αντιλαϊκές πολιτικές που υπηρετεί το σύνολο των υπολοίπων κομμάτων».

Στα νησιά γνωρίζουμε και γνωρίζετε ότι μόνο το ΚΚΕ δεν τα «δίπλωσε» και δεν είπε ψέματα στους πολίτες ενώ συνέχισε κάθε μέρα να αγωνίζεται, ανέφερε το μέλος του ΚΚΕ Νέστορας Ξυλάς.

Ακολουθούν τα βιογραφικά των υποψηφιων:

Αμπαζής Γιώργoς του Ηλία

Δάσκαλος, εκλέχθηκε πρόσφατα περιφερειακός Σύμβουλος Β. Αιγαίου με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Διετέλεσε:

Επί σειρά ετών Γραμματέας της ΝΕ Χίου του ΚΚΕ. Με πολλές θέσεις ευθύνης στο εργατικό – λαϊκό κίνημα.

Ιδρυτικό μέλος και Γραμματέας του Κέντρου Πρόληψης Ναρκωτικών Χίου από το 1998-2018.

Μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων της Βιβλιοθήκης Αδ. Κοραής.

Επί σειρά ετών Πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων Και Νηπιαγωγών Χίου Αδ. Κοραής και μέλος του Δ.Σ.

Πρόεδρος του Ν.Τ. Χίου της ΑΔΕΔΥ.

Διακορώνα Νατάσα του Θεοδώρου

Εργαζόμενη στην Ολυμπιακή αεροπορία, συμμετείχε και συμμετέχει στο γυναικείο κίνημα. Σήμερα είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Χίου, Πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΕΦΚΑ Ν. Χίου.

Μιχαλάκης Άρης του Νικολάου

Στέλεχος του ΚΚΕ.

Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου – Σχολή Θετικών επιστημών του τμ. Μαθηματικών στη Σάμο.

Δούλεψε ως ωρομίσθιος μαθηματικός στις Οινούσσες και στα Καρδάμυλα. Πρόεδρος του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χίου, μέλος του Δ.Σ. του ΕΚ Χίου.

Χριστίνα - Ειρήνη Παληού του Ιωάννη

Γραμματέας του Τ.Σ. Χίου της ΚΝΕ.

Σπούδασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στο Βόλο.

Δούλεψε ως αναπληρώτρια Δασκάλα στο 1ο Δ. Σχολείο Βροντάδου. Είναι μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου.

Σχετικά Άρθρα

Σάβ, 20/07/2019 - 06:48

Απορρίφθηκε από τη διαχειριστική αρχή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου η πρόταση που είχε υποβληθεί από την Π.Ε. Χίου για τις πεζοπορικές διαδρομές μήκους 94 χιλιομέτρων, με τον αρμόδιο περιφερειακό σύμβουλο Παντελή Μπουγδάνο, να τονίζει ότι η πρόταση θα επανυποβληθεί.

Ο ίδιος απέφυγε να σχολιάσει τους λόγους της απόρριψης, λέγοντας ότι έχει ήδη ενταχθεί ποσό που απαιτείται για την εξειδικευμένη μελέτη που ζητήθηκε και θα συνεχιστεί ο σχεδιασμός προκειμένου, η περιπατητική αυτή διαδρομή της Χίου τελικά να πάρει σάρκα και οστά.

aporrifthike_i_protasi_gia_ta_monopatia_tis_hioy