Περιμένω από όλους να σεβαστούν τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης

Τετ, 20/07/2022 - 16:53

Η αλήθεια είναι ότι ο υπουργός Μετανάστευσης επιμένει πεισματικά στην αντιδημοφιλή απόφαση της Κυβέρνησης για την δημιουργία Κλειστών Κέντρων Υποδοχής Μεταναστών.

Επιμονή που πάντως δείχνει παράλληλα και σεβασμό στις αποφάσεις της Δικαιοσύνης, αφού επί του πρακτέου τίποτα δεν έχει προχωρήσει στην περιοχή του Θόλους, μέχρις ότου να διευκρινιστεί τουλάχιστον το ιδιοκτησιακό καθεστώς στην περιοχή.

Επί του θέματος λοιπόν δεν αποτελεί έκπληξη και η παρακάτω ανακοίνωση του Πολιτικού γραφείου του Νότη Μηταράκη:

"Με αναλυτική ανακοίνωση του το Υπουργείο Μετανάστευσης & Ασύλου παρουσίασε δημοσιευμένες αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικράτειας (υπ’ αριθμ. 1383/2022) και του Μονομελούς Πρωτοδικείου Χίου (υπ’ αριθμ. 58/29-4-2022).

Αποφάσεις που έκριναν ως νόμιμη την άδεια χωροθέτησης και κατασκευής της δομής στη Χιο, και ιδιοκτησία του Δημοσίου την έκταση στο Θόλος. Εκπλήσσει το γεγονός οτι  η παρουσίαση δημοσιευμένων αποφάσεων στα μάτια δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης στη Χίο εκλαμβάνεται ως «προσπάθεια επηρεασμού της Δικαιοσύνης».

Αντίθετα, το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου σέβεται  απόλυτα και λειτουργεί βάσει αυτών των αποφάσεων. Περιμένει όλους να πράξουν αναλόγως.

Ο κ. Μηταράκης μιλά από την πρώτη στιγμή με ειλικρίνεια και παρρησία στο χιώτικο λαό, τα αποτελέσματα της πολιτικής του είναι εμφανή σε κάθε Χιώτη και σε κάθε Χιώτισσα, οπότε καλό θα ήταν οι τοπικές δημοτικές αντιπολιτεύσεις να μην προκαλούν με -κενές περιεχομένου- συνθηματολογιες και να πουν και αυτές την αλήθεια στον κόσμο".

      

 

Σχετικά Άρθρα