Πήραν δώρο Χριστουγέννων οι εργαζόμενοι στον Κασσουδάκη

Δείτε το Βίντεο
Παρ, 24/12/2021 - 08:51

Μετά τις άμεσες και συντονισμένες ενέργειες του Σ.Ε.Ο.Φ.Α.Ε. και της ΟΣΜΕ, η ΑΑΔΕ αποδέσμευσε μέρος των τραπεζικών λογαριασμών της επιχείρησης “Αποθηκευτική Ψυγειομεταφορική - Αφοί Κασσουδάκη Α.Ε.”, η οποία αμέσως κατέβαλε στους διακόσιους τριάντα εργαζόμενους τους οποίους απασχολεί το Δώρο Χριστουγέννων.

Οι προσπάθειες για την καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών του μηνός Δεκεμβρίου 2021 συνεχίζονται, αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Συνδικάτου Επαγγελματιών Οδηγών Φορτηγών Αυτοκίνητων Ελλάδας (Σ.Ε.Ο.Φ.Α.Ε.).

Από το Σωματείο Επαγγελματιών Οδηγών Ν. Χίου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Το Σωματείο Επαγγελματιών Οδηγών Ν. Χίου ενημερώνει ότι μετά από επαφές που είχε σε κλίμα συναίνεσης με εκπρόσωπο της εταιρείας Αφοί Κασσουδάκη Α.Ε., ζήτησε να καταβληθεί σε χρονικά περιθώρια που προβλέπει η κείμενη νομοθεσία το δώρο Χριστουγέννων στους εργαζόμενους της εταιρείας κάτι το οποίο έγινε και το έλαβαν.

Οι επαφές θα συνεχιστούν έτσι ώστε να καταβληθούν στους εργαζόμενους τα δεδουλευμένα και οποιεσδήποτε άλλες οφειλές υπάρχουν.

Επιθυμητός στόχος είναι η επαναλειτουργία της επιχείρησης ώστε να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο και τα Μέλη της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Χίου για την πολύτιμη συμβολή τους σε όλες αυτές τις ενέργειες που γίνονται καθώς επίσης και όλους τους επώνυμους και ανώνυμους που συνδράμουν».

 

 

 

 

piran_doro_hristoygennon_oi_ergazomenoi_stin_kassoydakis_a.e

Σχετικά Άρθρα