Χίος, Δευτέρα 18 Νοεμβρίου

Πολλοί υποψήφιοι... ένα ασθενοφόρο

Δραματική προειδοποίηση των εργαζομένων του ΕΚΑΒ στο Νομό
Σάβ, 01/06/2019 - 18:56

Το κύριο μέσα από το δευτερεύον ή προς τα που πρέπει να έχουμε στραμμένη την προσοχή μας.

Την ώρα που ευτυχισμένοι δώσαμε την μάχη των εκλογών με εκατοντάδες, ζωή να έχουμε όλοι υποψηφίους, οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ με δραματική ανακοίνωση τους προειδοποιούν πως αυτό που φοβούνταν τον Ιούνιο έγινε, καθώς υποχρεούνται να κάνουν βάρδια με ένα ασθενοφόρο!

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι αν το ασθενοφόρο βρίσκεται για κάποιο περιστατικό σε κάποιο σημείο του νησιού, ο τραυματίας δεύτερου περιστατικού θα πρέπει να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο ας πούμε με... ημιφορτηγό.

Σχετικά Άρθρα

Κυρ, 17/11/2019 - 23:30

Η Τομεακή Οργάνωση Χίου της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στις 7.00 μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου γυναικών Χίου (Καλαμπόκα 74).

Σήμερα, που από παντού διαφημίζονται οι «ευεργετικές ιδιότητες» των ναρκωτικών και καλλιεργείται η ανοχή στη χρήση, σήμερα που υποστελεχώνονται δραματικά τα προγράμματα πρόληψης και θεραπείας, σήμερα που στήνονται χώροι «ανακύκλωσης και αποκομιδής των χρηστών», για να θριαμβεύσει η περιθωριοποίηση , η ΚΝΕ ανοίγει πλατιά τις θέσεις της και λέει ένα βροντερό ΟΧΙ σε όλα τα ναρκωτικά.

Στην εκδήλωση θα γίνει παρουσία της έκδοσης της επιτροπής κατά ναρκωτικών του ΚΣ της ΚΝΕ, από την Γκιτάκου Μαρία, μέλος της Επιτροπής Αιγαίου του ΚΣ της ΚΝΕ. Θα ακολουθήσει προβολή της ταινίας Basketball diary's.