Χίος, Τρίτη 21 Ιανουαρίου

Προτροπή για την κινητοποίηση της 11ης Δεκεμβρίου και από την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Β.Α.

Παρ, 06/12/2019 - 16:26

Και η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Βορείου Αιγαίου, μέσω του Προέδρου της, Δημάρχου Μυτιλήνης, Στρατή Κύτελη, δηλώνει ότι εγκρίνει τα αιτήματα που ομόφωνα διατυπώθηκαν κατά την διάσκεψη για το προσφυγικό-μεταναστευτικό ζήτημα της Πέμπτης 5-12-2019 στην οποία συμμετείχαν ο Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου και οι Δήμαρχοι Μυτιλήνης, Δυτικής Λέσβου, Χίου, Ανατολικής Σάμου και Δυτικής Σάμου και καλεί όλους τους φορείς των παραπάνω Δήμων να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις της Τετάρτης 11-12-2019 που περιλαμβάνουν και την μη λειτουργία των υπηρεσιών της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και των πέντε παραπάνω Δήμων.

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 21/01/2020 - 19:01

Αύριο όλη η Χίος θα μαζευτεί στην πλατεία Νικολάου Πλαστήρα.

Αύριο δεν θα εργαστεί κανείς, δεν θα ανοίξει κανένα μαγαζί, δεν θα κινηθεί τίποτα.

Αύριο θα στείλουμε φωνή διαμαρτυρίας στο κέντρο ότι τα νησιά μας δεν αντέχουν άλλο.

Ότι απαιτούν, όχι βέβαια δια μαγείας να λυθεί ένα διεθνές πρόβλημα, αλλά να καταλάβουν ΟΛΟΙ και η Κυβέρνηση και η Ελλάδα και η Ευρώπη ότι δεν μπορεί να γίνει… Αιγαιακό.

Τα νησιά πρέπει αμέσως να ξαλαφρώσουν, τα νησιά δεν μπορούν να φορτωθούν άλλο βάρος.

Άλλο μέσο από την ειρηνική διαμαρτυρία μας και την φωνή μας δεν έχουμε.

Αυτό θα χρησιμοποιήσουμε αύριο.

Αύριο όλα θα παγώσουν, αύριο θα σταματήσουν τα πάντα, εκτός απ’ αυτούς που πρέπει να αναδείξουν αυτή την διαμαρτυρία μας.

Έτσι αύριο όλο το επιτελείο της ΑΛΗΘΕΙΑΣ θα είναι επί ποδός, με σκοπό με όλα μας τα Μέσα να μεταδώσουμε απευθείας από την Πλατεία Νικολάου Πλαστήρα την σχετική Παγχιακή διαμαρτυρία, δίνοντας την εικόνα αυτή σε όλο τον κόσμο και συνεργαζόμενοι με τα ΜΜΕ της Αθήνας, που θα έχουν έτσι απευθείας γνώση των γεγονότων, να κάνουμε κοινωνούς του προβλήματος μας όλους τους συνέλληνες.